Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Carnaval Sitges 2018

Carnaval Sitges 2018 del 8 al 14 de febrer  

Galeria Fotogràfica de tots els actes del Carnaval Sitges 2018 aquí

carnaval sitges 2018


Les rues del Carnaval de Sitges seguiran totes el mateix recorregut

Les rues infantils del Carnaval de Sitges faran el mateix itinerari que les de les adults, un cop s’ha atès la petició de darrera hora de les entitats. Els més petits, així, sortiran del capdavall de l’avinguda Sofia i arribaran fins al Cap de la Vila, com els adults. Es descarta, així, el que s’havia proposat la setmana passada, que era fer un recorregut invers, passant per Parellades, Marquès de Montroig i Primer de Maig.

Les rues infantils del Carnaval de Sitges, que se celebraran diumenge 11 i dimarts 13 de febrer, canviaran aquest any el seu recorregut, seguint el mateix recorregut que els adults. Les dues rues dels més petits sortiran del capdavall de l’avinguda Sofia i passaran pel passeig de la Ribera (banda de mar), el monument al Greco, el passeig de la Ribera (banda de muntanya), Bassa Rodona, plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila.

Aquest recorregut s’ha decidit en els darrers dies, un cop s’ha tingut en compte el parer de les entitats, contràries a la proposta que es va llançar la setmana passada. La proposta era començar pel Cap de la Vila i acabar al capdavall de l’avinguda Sofia, passant per Parellades, Marquès de Montroig i Primer de Maig. L’itinerari finalment escollit evita els problemes organitzatius i logístics que comportava tenir dos recorreguts diferents. Segons la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, “hem recollit les demandes de les entitats perquè el que volem és que el Carnaval funcioni el millor possible”.

A diferència del que s’havia fet sempre, el nou recorregut de la rua infantil permet tenir un circuit obert per millorar la seguretat i facilitar la mobilitat de participants i carrosses. D’aquesta manera, tal com explica l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, “el nou recorregut per a les rues infantils es posarà en funcionament després de l’èxit l’any passat amb les rues dels adults en què ja es va estrenar la fórmula del circuit obert. Això permet tenir permeabilitat en cas d’haver de necessitar entrar vehicles d’emergències”

Les rues infantils del Carnaval de Sitges canvien el recorregut i es manté el de les rues dels adults 

El nou itinerari de les rues infantils començarà al Cap de la Vila i finalitzarà al passeig, un itinerari obert amb l’objectiu de millorar la seguretat dels més petits i facilitar la mobilitat de participants i carrosses. El Carnaval de Sitges, que se celebrarà del 8 al 14 de febrer, es presentarà el 24 de gener. 

Les rues infantils del Carnaval de Sitges, que se celebraran diumenge 11 i dimarts 13 de febrer, canviaran aquest any el seu recorregut. Les dues rues dels més petits sortiran com és habitual del Cap de la Vila, Parellades, Marquès de Montroig, primer de Maig, però en aquest cas aniran cap al passeig de la Ribera (banda muntanya), fins a La Fragata i passeig de la Ribera de nou (banda de mar) per arribar al capdavall de l’avinguda Sofia. L’objectiu és tenir un circuit obert per millorar la seguretat i facilitar la mobilitat de participants i carrosses. D’aquesta manera, tal com explica l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, “el nou recorregut per a les rues infantils es posarà en funcionament després de l’èxit l’any passat amb les rues dels adults en què ja es va estrenar la fórmula del circuit obert. Això permet tenir permeabilitat en cas d’haver de necessitar entrar vehicles d’emergències. A més, les carrosses quedaran ja ubicades per a les rues de les nits”. El Batlle destaca també que “aquest any l’Ajuntament ha pogut tancar aquestes qüestions amb el departament d’Interior de la Generalitat amb un marge de temps suficient”. 

El recorregut dels adults serà el mateix de l’any passat, després de l’experiència positiva del 2017. És a dir, se sortirà des del capdavall de l’avinguda Sofia, Passeig dela Ribera(banda mar),La Fragata, Passeig dela Ribera(banda muntanya), Bassa Rodona, plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc fins arribar al Cap de la Vila. Així s’evita que el cap de la rua es trobi amb la cua i es creï un circuit tancat però, tal com recorda la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, “és manté part del recorregut pel centre del poble per preservar l’essència i la personalitat del nostre Carnaval”. 

Per garantir la seguretat tant dels participants com del públic, entre Dijous Gras (8 de febrer) i Dimecres de Cendra (14 de febrer) es desplegaran més d’un miler d’efectius entre Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Bombers Voluntaris de Sitges, Creu Roja, SEM i Protecció Civil. 

El Carnaval de Sitges, que se celebrarà del 8 al 14 de febrer, es presentarà el 24 de gener. Es tracta de la festa més multitudinària i colorista del calendari d’esdeveniments del municipi que tornarà a lluir al carrer amb un total de 44 colles i més de 2.200 participants. 


La Colla Huerto's i la Colla Trastos ja tenen preparada la panera del Carnestoltes 

inauguracio panera carnestoltes carnaval sitges 2018

Aquest dissabte 25 de novembre a dos quarts d'una de la tarda al carrer Major amb plaça de l'Ajuntament (davant de l'antic Qualia), on tindrà lloc la Inauguració del meu Laboratori. 

la Colla Huerto's i la Colla Trastos, exposaran públicament la Panera que hem organitzat per guanyar uns quants calerons per poder tirar endavant l'espectacle de Sa Majestat Carnestoltes 2018. 

els números de la Panera ja es poden comprar per un simbòlic preu de 3 Euros la butlleta al Mercat Municipal de Sitges. El sorteig de la panera coincidirà amb el sorteig de la loteria del Dia de Reis i per cada butlleta es participa en el sorteig amb dos números. 

la panera està valorada en 8.000€!!!! Inclou els típics pernils, nits d'hotel, esmorzars, dinars i sopars als millors establiments de Sitges, vals de descomptes, massatges gratuïts, perruqueria...Vaja, tot Sitges resumit en una Panera!

La colla Huertos organitzarà el Sitges Carnestoltes 2018 i la colla Matxambrats la Reina de Carnaval

carnaval sitges 2018

La colla Huertos organitzarà el Carnestoltes 2018 i els Matxambrats la Reina 

La regidoria de Cultura, Tradicions i Festes i la Comissió de Carnaval han escollit als dos grups per la qualitat dels projectes presentats. 

El Carnaval 2018 ja té els dos personatges principals de la festa. La colla Huertos s’encarregarà del personatge de Sa Majestat Carnestoltes i els Matxambrats assumiran l’organització de la Reina del Carnaval, després que aquest dimarts ho hagi decidit la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes i la Comissió de Carnaval, en una trobada que ha servit a les colles per presentar els seus respectius projectes. 

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, destaca que “enguany hem aconseguit un gran nombre de colles que han volgut presentar els seus projectes i tots de gran qualitat. Això demostra que el Carnaval es troba en un molt bon moment”. 

La colla Huertos de la Societat Recreativa El Retiro estarà acompanyada també de la colla Els Trastos que serà la responsable dels components infantils. Huertos es va crear l’any 2014 i actualment compta amb 70 components. Es tracta d’un dels grups representatius del fardo que s’autodefineixen com a “teatreros i ens encanta interactuar amb el públic”. Un dels seus trets més característic és la dentadura postissa. La colla disposa d’una  àmplia experiència organitzativa en esdeveniments, ja que molts dels seus membres ja han participat anteriorment en l’organització del personatge del Carnestoltes i són representants de diferents parts del teixit associatiu de Sitges. Per la seva part, la colla dels components infantils, Els Trastos, compta amb 15 anys de trajectòria i són 111 components. És membre també de la Societat Recreativa El Retiro i es marquen com a objectiu “aportar als nens i nenes una disfressa pensada i dissenyada únicament per a ells”. Tots dos grups asseguren que amb ells “es podrà veure des del fardo i la sàtira més descarada fins a la ploma i lluentó més ben portat” i avancen que “una de les nostres idees per a la disfressa és utilitzar teixits elaborats a partir de material reciclat i elements pròpiament reciclats, un concepte estretament lligat al fardo”.

 Els Matxambrats és una colla de noies i nois. Encaren el personatge de la Reina amb una seixantena de membres i amb més de 20 anys d’experiència amb el Carnaval sitgetà. També asseguren que una de les seves principals finalitats i seguint el seu estil “serà interactuar amb el públic. Volem també donar molta importància a la carrossa. Volem que sigui espectacular!”.

 

Carnaval SITGES 2017

El Carnaval de Sitges és un dels carnavals que se celebren a Catalunya i amb més de 100 anys d'història un dels més emblemàtics del país. Aquesta celebració es produeix del 23 de febrer a l'1 de Març i comença el Dijous Gras amb l'arribo del rei del Carnestoltes. Des d'aquest moment i fins al Dimecres de Cendra la vida sitgetana es mou a un nou ritme marcat pel ritme d'aquest peculiar rei.
Els balls i les xatonades són altres elements característics del carnaval i els dos esdeveniments amb més participació són la Rua de la Disbauxa i la Rua de l'Extermini, desfilades amb més de 2.000 participants disfressats en més de 50 carrosses.

el 23 de Febrer al 1 de Març. Carnaval. Rues: Diumenge 26 i Dimarts 28 

Clika aquí per veure totes les fotos del Carnaval Sitges 2017 

carnaval sitges 2017

PROGRAMA CARNAVAL 2017

DEL 10 DE FEBRER A l’1 DE MARÇ

Exposició "REINA 30 ANYS" a Centre Cultural Miramar. Un viatge per les 30 Reines del Carnaval amb exposició de fotografies, vestits, corones, imatges gravades... organitzada pel Casino Prado amb motiu del 30è aniversari de la creació del personatge de la Reina del Carnaval de Sitges, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes i la Comissió de Carnaval.
Direcció artística de Joan Roca i Pujadó.


DISSABTE 18 DE FEBRER

A partir de les 12 del migdia i fins a les 14h al Palau del Rei Moro (carrer d’en Bosc, 10-12) TALLER DE CARNAVAL pels infants, amb actuació de la batucada ELEGIBÓ PERCUSSIÓ i VERMUT CARNAVALER amb cervesa artesana de 'La Sitgetana'. Acte organitzat per l'Agrupació de Balls Populars de Sitges.

A dos quarts de 8 del vespre al Teatre Casino Prado, “GRAN ELECCIÓ DE LA REINA DEL CARNAVAL DE SITGES 2017” REINA 30 ANYS, amb un sorprenent espectacle de llum i so. Organitzat pel Casino Prado. Entrada gratuïta. Obertura de portes a dos quarts de 7 de la tarda. Aforament limitat.


DIUMENGE 19 DE FEBRER

A les 2 de la tarda a l’Ateneu Popular de Sitges (carrer del Sol, 2) XATONADA POPULAR. Venta de tiquets al bar la Placeta (Camí de la Fita, 10). Per informació i reserves ateneusitges@gmail.com

A les 6 de la tarda al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, GRAN QUINTO CARNAVALER. Regals oferts per totes les colles del Carnaval del Retiro.

A dos quarts de 7 de la tarda al Teatre Casino Prado, ELECCIÓ DE LA REINA INFANTIL DEL CARNAVAL DE SITGES 2017, organitzat pel Casino Prado amb la participació de “l'Espai de Dansa" del Prado. Entrada gratuïta. Obertura de portes a dos quarts de 6 de la tarda. Aforament limitat.


DIJOUS GRAS 23 DE FEBRER

A dos quarts de 8 del vespre a La Fragata, ARRIBO de Sa Majestat Carnestoltes.

En acabar l’acte, Sa Majestat i el seu seguici faran una rua amb el següent recorregut: Passeig de la Ribera, Sant Pau, Parellades, Cap de la Vila, (on Sa Majestat es trobarà a la Reina del Carnaval i el seu seguici) Major i Pl. de l’Ajuntament on Sa Majestat prendrà possessió del poder i llegirà el tradicional PREDICOT.

A les 9 de la nit al Palau del Rei Moro, XATONADA POPULAR amb l'espectacle de la Mercè i l’Oriol, amb la visita de Sa Majestat Carnestoltes i la Reina de Carnaval. Entre els assistents es repartirà la Gallofa, la revista satírica i sense censura de l'entitat.
Acte organitzat per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

A les 10 de la nit al Saló Teatre del Retiro, XATONADA-BALL, amb l’assistència de Sa Majestat Carnestoltes i el seu seguici. Música a càrrec de LA BANDA PUIG.

A la mateixa hora al Casino Prado Suburense, XATONADA amb la presència de Sa Majestat Carnestoltes , emotiva PRESENTACIÓ DE LA REINA DEL CARNAVAL 2017 “REINA 30 ANYS” i el seu seguici. En acabar el sopar ESPECTACLE DEL CARRUSEL ”UN CARRUSEL DE PEL·LÍCULA”.


DIVENDRES 24 DE FEBRER

A partir de les 9 del matí Sa Majestat Carnestoltes, juntament amb la Reina del Carnaval i les seves respectives comitives visitaran durant tot el dia les diferents escoles del poble i residències, visitant els infants i la gent gran de Sitges, per fer arribar el carnaval a tos els racons.
Sa Majestat Carnestoltes i la Reina conviden a tots els nens i nenes de les escoles que preparin disfresses i decorin les aules i les escoles.

Durant el matí: IES Joan Ramon Benaprès, Escola Miquel Utrillo, Centre de Dia de l’Aplec, The British School of Barcelona (Reina a la llar d’infants el Cercolet), Escola Agnès de Sitges (Reina Llar d’Infants La Moixiganga), Escola Maria Ossó, IES Vinyet i Fundació Ave Maria (Reina Sitges Park).
Durant la tarda: Escola Esteve Barrachina, Escola Pia, Hospital de Sant Joan, Residència Les Magnòlies, Casal d’avis Pau Casals i Casal d’avis Caixa Penedès.
Aquest ordre pot ser canviat a darrera hora.

Al migdia al Cap de la Vila, Sa Majestat Carnestoltes junt amb la seva Cort i la Reina del Carnaval i el seu seguici, dinaran plegats.

A les 8 del Vespre Gran Gala de Venecia al Palau Maricel 

A les 8 del vespre a la PERFUMERIA JÚLIA, INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “PAPERETS CLUB, UN COLLA SINGULAR”. Un recorregut per la història del grup carnavaler, des dels seus orígens fins a l’actualitat, amb imatges, disfresses i altres elements de la colla encarregada de l’organització de Sa Majestat Carnestoltes.

A partir de la 1 de la matinada al Saló Teatre Prado, New Ricky’s & Guitar Shop presenten: THE GEORGIE DANN PARTY. Acte organitzat per: Casino Prado, New Ricky’s i Guitar Shop.


DISSABTE 25 DE FEBRER

A partir de les 10 del matí, VISITA AL MERCAT MUNICIPAL per part de Sa Majestat Carnestoltes i de la Reina del Carnaval amb les seves respectives comitives.

A partir de les 11 del matí al Cap de la Vila, 55ª FESTA DE L’OFRENA FLORAL DE SITGES. Ja està tot a punt per acollir la 55a edició de la Festa de l’Ofrena, una de les celebracions amb més tradició del calendari festiu local. El programa d'actes, que es concentrarà principalment a la plaça del Cap de la Vila, amb el concurs de “Pubilles” i “Hereus” i tot seguit es farà l’Ofrena floral.
Com cada Dissabte de Carnaval l’Ofrena de Flors es converteix en l’acte més participatiu del Carnaval. El 2016 vam batre el rècord de participació amb més de 340.000 ofrenes. Aquest 2017 ja tenim apuntades més de 3 agrupacions, que són
No K-lia, LLanto's, Panxampla's i Huertos.
Més de 12 hores desfilant permeten que cents de mils de persones puguin deixar milions de flors en l’Ofrena. Aquest any els pendons estan confeccionats amb flors de mil i un colors.

A les 12 del migdia davant dels jardins del Casino Prado, sortida de l’esbojarrada i supercalifragislísticaespialidosa CURSA DE LLITS DISFRESSATS DE SITGES, donaran el tret de sortida la Reina de Carnaval i la Reina infantil i la participació d’honor, tancant la cursa, de Sa Majestat Carnestoltes i el seu seguici. El seguici del Rei dels poca-soltes amenitzarà la cursa en diferents punts del recorregut.

El recorregut de la Cursa de llits serà el següent: Casino Prado, Francesc Gumà, Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Sant Pau, Passeig de la Ribera, Sant Pere, Parellades, Marquès de Montroig, 1r de Maig i Passeig de la Ribera fins a l’alçada del restaurant Eguzki Lizarran.
Al finalitzar la cursa, Sa Majestat premiarà les colles guanyadores, aquest any amb nous i més divertits premis. Organitza Casino Prado. Patrocina Eguzki Lizarran. Col·labora Barraques de Sitges.

A les 2 de la tarda al Casino Prado, esplèndid dinar de la Reina del Carnaval ofert per la CANYATECA PRADO.

A la mateixa hora el Carnestoltes i el seu seguici dinaran a l‘Hotel Playa Golf en un dinar ofert per aquest Hotel.

A dos quarts de 5 de la tarda a la Pl. Catalunya, FESTA INFANTIL amb música, inflables i festa de pastissos. Sa Majestat Carnestoltes celebrarà amb tots els infants de la vila els aniversaris de la colla infantil i adulta de Paperets Club amb l’obsequi d’un tros de pastís per berenar, gentilesa de les pastisseries de Sitges i Sant Pere de Ribes. Amb l’assistència de la Reina del Carnaval.

A les 5 de la tarda al Passeig de la Ribera, a l’alçada del Restaurant Lizarran, II CONCERT DEL FARDO amb Miquel del Roig. Amb motiu del Dia Nacional del Fardo, el concert serà presidit per Sa Majestat Carnestoltes i la resta del seu seguici amb la imprescindible companyia de la Reina del Carnaval i la seva cort.
Acte organitzat pel col·lectiu de Barraques, col·labora Cursa de Llits disfressats.

A la mateixa hora TEQUEREQUEFESTA. Batucada pels carrers del poble. Inici a les cinc de la tarda a la plaça de l'Ajuntament amb MARKATÚ BATUQUETS i seguidament cercavila amb les colles convidades DRUMS d'Esplugues, TOQUIKITOQUI BATUCADA de Santa Coloma de Cervelló, RETUMBAND de Sant Esteve Sesrovires i MARKATÚ BATUCADA.
El recorregut serà Pl. de l'Ajuntament, Major, Parellades, Sant Pau, Passeig de la Ribera, Bonaire, Parellades i acabarem a Cap de la Vila on farem les exhibicions.

A les 10 de la nit al Saló Teatre del Casino Prado Suburense, tradicional XATONADA amb l’emotiva arribada de la Reina del Carnaval 2017 - “Reina 30 Anys” i el seu seguici, en acabar el sopar, ESPECTACLE DEL CARRUSEL “UN CARRUSEL DE PEL·LÍCULA”. Amb l’ assistència de Sa Majestat Carnestoltes


DIUMENGE 26 DE FEBRER

A dos quarts de 12 del migdia i fins a les 14.30h, al Passeig de la Ribera, a l’alçada del Pont del Domènec, TALLERS INFANTILS de màscares i de maquillatge. Nens i nenes podran fer ells mateixos les seves màscares amb material reciclat i els hi maquillaran la cara, tot plegat mentre passa la rua infantil i acompanyats per monitors professionals.

A les 12 del migdia RUA INFANTIL, amb el següent recorregut: Cap de la Vila, Parellades, Marquès de Montroig, Pl. Industria, Primer de maig, Ribera, Bassa Rodona, Pl. del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila.

A dos quarts de 8 del vespre RUA DE LA DISBAUXA, amb el següent recorregut: Sortida des del capdavall de l’Avinguda Sofia, Passeig de la Ribera (banda mar), La Fragata, Passeig de la Ribera (banda muntanya), Bassa Rodona, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila.

En acabar la Rua de la Disbauxa, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL DE DISFRESSES amb MÚSICA DISCO. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades.

En acabar la Rua de la Disbauxa, al Saló Teatre del Casino Prado Suburense, FESTA DE LA DISBAUXA a càrrec del DJ TONI PERET. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades.

DILLUNS 27 DE FEBRER

A les 5 de la tarda al Saló Teatre del Prado, FESTA INFANTIL amb el grup d’animació “Kids Party Show” i BERENAR per als nens i nenes de les colles infantils del Prado, amb la presència de Sa Majestat Carnestoltes i una representació del seu seguici i de les Reines del Carnaval i la seva Cort.

A les 9 de la nit al Saló Teatre Retiro, BALL–LUNCH DE CARNAVAL, amb música a càrrec de la GRAN ORQUESTRA ROSALEDA I DISCO MARIN, amb l’assistència de Sa Majestat Carnestoltes i el seu seguici.


DIMARTS 28 DE FEBRER

A les 3 de la tarda RUA INFANTIL amb el següent recorregut: Cap de la Vila, Parellades, Marquès de Montroig, Pl. Industria, Primer de maig, Ribera, Bassa Rodona, Pl. del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila.

En acabar la Rua Infantil al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL INFANTIL DE DISFRESSES amb DISCO MARIN per als nens i les nenes de les colles del Retiro.

A les 9 de la nit RUA DE L’EXTERMINI, amb el següent recorregut: Sortida des del capdavall de l’Avinguda Sofia, Passeig de la Ribera (banda mar), La Fragata, Passeig de la Ribera (banda muntanya), Bassa Rodona, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila.

En acabar la Rua de l’Extermini al Saló Teatre del Casino Prado Suburense, FESTA DE L’EXTERMINI a càrrec del DJ TONI PERET. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades.

A la mateixa hora al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL DE DISFRESSES amb MÚSICA DISCO. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades.


DIMECRES DE CENDRA 1 DE MARÇ

A partir de les 4 i fins les 5 de la tarda la comitiva reial farà al Retiro el tradicional CAFÈ, COPA I PURO...

A partir de tres quarts de 6 de la tarda a l’entrada de l’Ajuntament, quedarà instal·lada la CAPELLA ARDENT de Sa Majestat on tots els seus fidels seguidors podran dir-li l’últim adéu.

A les 7 de la tarda, ENTERRAMENT DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES. Sa Majestat Carnestoltes, acompanyat per la seva comitiva, la Reina i el seu seguici, les ploraneres que s’hi vulguin afegir i tothom qui vulgui mostrar els seus respectes cap al Rei del Carnaval, realitzaran el següent recorregut: Major, Cap de la Vila, Parellades, Marquès de Montroig, 1r de maig, i Passeig de la Ribera fins a la platja de La Fragata.
A dos quarts de 8 del vespre es llegirà el TESTAMENT i les últimes voluntats de Sa Majestat, i es farà la cerimònia de comiat.

En acabar el comiat de Sa Majestat Carnestoltes, al Passeig de la Ribera, ARRIBADA DE LA SRA. QUARESMA posant fi i seny a la magnífica setmana d’excessos i pecats. El seguici farà el següent recorregut: Passeig de la Ribera, Sant Pau, Parellades i Cap de la Vila on llegirà el seu peculiar Manifest de la Verdura i es repartiran bunyols de vent ensucrats.

A les 9 de la nit a la Societat Recreativa el Retiro, XATONADA DE CLOENDA.

A dos quarts de 10 de la nit, al Saló Teatre del Casino Prado. SOPAR CLOENDA i lliurament de diplomes.


VENDA D'ENTRADES PER ALS DIFERENTS ACTES DE LES ENTITATS

AGRUPACIÓ DE BALLS POPULARS DE SITGES
Els tiquets per a la Xatonada Popular de Dijous Gras estan a la venda a la Copisteria “El Pati” (al carrer Illa de Cuba, 10), i a la cerveseria 'La Sitgetana' (al carrer Sant Bartomeu, 10) i es podran adquirir fins dimarts 21 de febrer.

SOCIETAT RECREATIVA EL RETIRO
Tots els actes programats disposen de servei de bar. Preus especials per a socis i colles del Retiro. Inscripcions i reserves per les xatonades a la secretaria de l’entitat o al telèfon 93 894 01 37.

CASINO PRADO SUBURENSE
Tots els actes programats disposen de servei de bar. Preus especials per a socis i colles del Prado. Inscripcions, reserves i informació a la Secretaria del Prado o al Telèfon 93 894 31 10.

22/02/2017 

El Carnaval de Sitges comptarà amb un dispositiu de seguretat de més d’un miler d’efectius 

Els delictes produïts durant el Carnaval 2016 baixen un 29% respecte el 2015 i un 52% en relació al 2014. 

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha presidit aquest dimecres la Junta de Seguretat Extraordinària amb motiu del Carnaval 2017. La Junta ha comptat amb la presència dels responsables de tots els cossos de seguretat que conformen el dispositiu i els responsables de l’organització de la festa. El dispositiu de seguretat, que comptarà amb més d’un miler d’efectius entre la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), Creu Roja, Bombers, Protecció Civil, i personal de seguretat privada, començarà el 23 de febrer i finalitzarà l’1 de març. 

Durant la Junta s’ha anunciat la tendència a la baixa dels fets delictius en els dies de major concentració de visitants, el dissabte, diumenge i dimarts. L’any passat es van reduir els delictes un 29 % respecte el 2015 i un 52% en relació al 2014. Segons els cossos de seguretat, un dels fets que ha contribuït ha assolir aquestes xifres és la coordinació entre els diferents cossos de seguretat, el reforç d’il·luminació que s’ha dut a terme en determinades zones del recorregut de les rues com les platges o el passeig, o el canvi de recorregut de les rues que ja es va començar a implementar l’edició passada. 

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha destacat “la gran feina que fa tot l’operatiu de seguretat i que ha contribuït a assolir xifres importants de reducció de delictes”. El Batlle ha explicat que “aquest any caldrà analitzar l’experiència del nou itinerari que surt del Passeig i acaba al Cap de la Vila. Serà un recorregut més curt però haurem de procurar que no es produeixin talls entre les carrosses i que les rues vagin lleugeres”. 

El Carnaval 2017 comptarà amb un servei de vigilància privada amb un centenar d’efectius per al control dels diferents accessos del recorregut de la rua. En el circuit, de 1.5 Km, hi haurà 24 portes de seguretat dobles per garantir la mobilitat dels vianants.

El telèfon per a les trucades d’emergència és el 112. El Centre Operatiu de Coordinació (CECOR) centralitzarà les trucades a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sitges. Aquest mètode, d’eficàcia contrastada en edicions anteriors del Carnaval, agilitza la resposta davant les emergències que es puguin registrar al municipi durant la celebració. 

SEM, Creu Roja i Bombers Voluntaris de Sitges seran els encarregats dels serveis sanitaris durant la setmana de Carnaval. A banda de les unitats que vetllaran en cadascun dels actes i durant les rues, s’habiliten dos punts assistencials les nits de major concurrència. El Centre d'Assistència Sanitària es tornarà a ubicar al Club de Mar les nits de dissabte, diumenge i dimarts. Per donar cobertura als milers de persones que visiten la vila, també s’instal·larà un centre de Suport Mèdic al Parc de Can Bóta, que funcionarà les nits de les rues amb l’objectiu d’assistir a les persones que puguin necessitar un servei sanitari d'urgència. 

Una de les novetats enguany és la implementació d’un sistema per quantificar la dada de visitants que registra el Carnaval. El sistema es basa amb la instal·lació de sensors situats en punts estratègics del recorregut de les rues i del municipi que transmetran la informació via Wi-fi. A més, s’han instal·lat mànegues que ha proporcionat la Diputació per comptabilitzar els vehicles que entrin a la vila. 

En el marc del dispositiu de la Policia Local, es tornarà a repetir l’experiència de l’any passat i es faran controls de drogues a través de gossos especialitzats a un punt estratègic de pas, a més a més dels controls de la venda ambulant no autoritzada i de la instal·lació de barres a establiments públics o via pública. Pel que fa a Mossos, una de les novetats que es desplegaran aquest any és que hi haurà un grup especialitzat per detectar documents falsos i una oficina d’atenció ciutadana mòbil per atendre pèrdues i denúncies.

26/11/2016

La Panera de Sa Majestat Carnestoltes 2017 ja esta exposada al Carrer Major

Galeria fotogràfica clikant a la foto

Carnaval Sitges 2017

Ja estan a la venda les paperetes per a la rifa de la panera de Sa Majestat Carnestoltes 2017. Més de 200 comerços participen a la Panera que té més de 200 regals entre ells una bicicleta, diverses ampolles de vi, sopars, esmorzars, i regals diversos que la fan única. En total té un valor d'uns 7.000 €.
Si voleu tenir la oportunitat de guanyar la Panera del Carnestoltes 2017 i gaudir de tots els premis, podeu comprar una butlleta per un preu de 3€ adreçant-vos a qualsevol membre de la colla o posant-vos en contacte a través del seu correu electrònic: paperetsclub@hotmail.com.

21/11/2016

Canvis en el Carnaval Sitges 2017

canvis carnaval sitges 2017

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges, Rosa Tubau, va obrir dissabte la segona jornada sobre el Carnaval de Sitges que, en aquest ocasió, va girar entorn el model del carnaval.

Rosa Tubau va anunciar alguns dels canvis previstos per el Carnaval 2017, entre els quals, el canvi de recorregut, la reducció de 6 carrosses, la prohibició d’incorporar a les carrosses barres per servir begudes alcohòliques, i els canvis d'horari de la rua de La Disbauxa que sortirà a les 19.30 hores i la de L'Extermini a les 21 hores.

La jornada va comptar amb la participació de diferents persones que han estat o estan vinculades molt directament amb el carnaval sitgetà. La primera ponència El carnaval que he viscut / el carnaval que m’agrada, va anar a càrrec de la sitgetana Jetza Muntané que va fer una reflexió al voltant de l’evolució que ha experimentat el carnaval de Sitges i va reivindicar els orígens d’aquesta festa i tradició.

Seguidament va tenir lloc una taula rodona entorn el model de carnaval que vol Sitges. La taula, moderada pel periodista Jordi Castañeda, va comptar amb la intervenció de tres Carnestoltes i tres Reines. En aquest punt va ser on els protagonistes van posar damunt la taula els aspectes que es creia que es podien millorar i els punts més forts del Carnaval de Sitges. Entre les qüestions plantejades, es va parlar sobre la idoneïtat de fer balls davant la televisió municipal o la regulació de la beguda, entre altres qüestions. També es va sol·licitar a l’Ajuntament que s’estudiï el paper de la reina del Carnaval, tenint en compte que és un personatge municipal.

La jornada va permetre escoltar diferents intervencions per part dels assistents, entre els quals representants de les entitats Societat Recreativa El Retiro, el Casino Prado Suburense, el grup dels Independents i membres de diferents colles del Carnaval.

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, va ser l’encarregat de cloure la sessió agraint la participació de totes les persones que van assistir a la jornada i va dir que “estudiarem les propostes que s’han plantejat”. La jornada va posar el punt i final a dos quarts de dues del migdia.

14/11/2016

La Panera de Sa Majestat Carnestoltes 2017 està en marxa

paperets club carnaval sitges 2017

Les butlletes es poden adquirir a través de qualsevol membre de la colla de Paperets Club, encarregada de l’organització del personatge

Amb l’arribada del fred, es dóna per iniciada la temporada oficial d’organització d’una de les festes més esperades per als sitgetans, tot i que de ben segur moltes colles ja fa temps que hi treballen. Sí, sí, esteu pensant bé! Ja estan en marxa els preparatius del Rei indiscutible del Carnaval: Sa Majestat Carnestoltes, personatge organitzat enguany per la colla Paperets Club.

Com ja ve sent tradicional, la colla organitza una Panera amb un seguit de productes i descomptes, gentilesa dels establiments de Sitges i rodalies que col·laboren perquè el nostre Carnaval, i especialment amb el Rei dels poca-soltes, sigui el més lluït possible. A la Panera podeu trobar-hi 200 regals per valor de 7.000€! Des de sopars fins a roba, joquines i molts més! Passant per tota mena de descomptes, i tot gràcies als nostres col·laboradors!

El número premiat resultarà de les últimes 4 xifres del número guanyador del 1r Premi del Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional celebrat el dia 22 de desembre. En el cas que el guanyador no reclamés el premi abans de 15 dies, es tornaria a sortejar resultant el número guanyador del 1r Premi del sorteig de la Loteria Nacional celebrat el dia 6 de gener, amb caducitat de 30 dies més.

A partir del dia 26 de novembre, la Panera estarà exposada al capdamunt del carrer Major, on també estava ubicada l’any passat. Paperets Club us anima fer-li un cop d’ull perquè veieu tots els regals que hi ha.

Si voleu tenir la oportunitat de guanyar la Panera del Carnestoltes 2017 i gaudir de tots els premis, podeu comprar una butlleta per un preu de 3€ adreçant-vos a qualsevol membre de la colla o posant-vos en contacte a través del seu correu electrònic: paperetsclub@hotmail.com.

A més, podeu seguir els preparatius de la colla a les xarxes socials: Paperets Club a Facebook, @paperetsclub a Twitter i Instagram. Les butlletes t’estan esperant!

13/10/2016

Primers canvis del Carnaval Sitges 2017

 recorregut carnaval sitges 2017

Segons les xarxes socials i la Ràdio Municipal el Primer canvi confirmat per al #carnavalsitges17 : la Rua de la Disbauxa i l'Extermini sortiran des del Passeig de la Ribera a l'alçada de l'Avinguda Sofia.
També s'està comentant que hi haurà 3 carrosses menys del Retiro, 2 carrosses menys del Prado i una carrossa menys del grup independent. 

Clika aqui totes les fotos del Carnaval Sitges 2016 per actes 

carnaval sitges 2016

 

PROGRAMA CARNAVAL SITGES 2015 

DIVENDRES 6 DE FEBRER 

20:00h a l‘Ateneu Popular XERRADA DE CARNAVAL: Quin cost té el Carnaval? Moderat per Serena Serra i amb la participació de representants de les entitats organitzadores, colles i participants. Acte organitzat per l’Ateneu Popular de Sitges i l’Agrupació de Balls Populars de Sitges 

Galería fotográfica 

xerrrada de carnaval sitges 2015 

DIUMENGE 8 DE FEBRER 

18:00h, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, GRAN QUINTO CARNAVALER. Regals per a totes les colles del Carnaval del Retiro.  

Galería fotográfica 

Gran quinto carnavaler

DIJOUS GRAS 12 DE FEBRER 

19:30h, ARRIBO de Sa Majestat Carnestoltes a La Fragata. 

En acabar l’acte, Sa Majestat i el seu seguici faran una rua pel Passeig de la Ribera fins a l’Sports Bar, on esperaran a que la Reina del Carnaval faci la seva presentació. 

Galeria Fotográfica 

Arribo Carnaval Sitges 2015 

20:00h a La Fragata PRESENTACIÓ DE LA REINA I DE LA REINA INFANTIL DEL CARNAVAL DE SITGES a càrrec de la colla Carrusel. 

Tot seguit es farà la RUA DE LES REINES, amb el següent recorregut: Passeig de la Ribera, Bonaire, Parellades, Cap de la Vila (on es trobaran amb S. Majestat Carnestoltes) Major i Plaça de l’Ajuntament.  

Galeria Fotográfica 

reina de carnaval sitges 2015

20:45h Rua de Sa Majestat i el seu seguici fins al Cap de la Vila on es trobaran amb la Reina, amb el següent recorregut: Bassa Rodona, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila. 

21:15h El seguici de Sa Majestat Carnestoltes i de les Reines del Carnaval i la seva Cort seguiran fins a l’Ajuntament, on Sa Majestat Carnestoltes prendrà possessió del poder i farà el tradicional PREDICOT. 

Galeria Fotográfica

predicot carnaval sitges 2015

Seguidament al Palau del Rei Moro XATONADA POPULAR amb espectacle teatral i d’acudits i amb la visita de Sa Majestat Carnestoltes i la Reina del Carnaval. Entre els assistents es repartirà La Gallofa, la revista satírica i sense censura de l’entitat. Acte organitzat per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges.

22:00h al Saló Teatre del Retiro XATONADA-BALL, amb l’assistència de Sa Majestat Carnestoltes i el seu seguici. Música a càrrec del Conjunt RUMBA AL BAR. 

22:00h al Casino Prado Suburense XATONADA amb la presència de Sa Majestat Carnestoltes, la Reina del Carnaval, la Reina infantil i L’ESPECTACLE DEL CARRUSEL “Sempre la Revista”.  

Galeria Fotográfica  

predicot carnaval sitges 2015

DIVENDRES 13 DE FEBRER 

09:00h Sa Majestat Carnestoltes i la seva colla, juntament amb les Reines del Carnaval i la seva Cort estaran durant tot el dia per les diferents escoles del poble i residències, visitant els infants i la gent gran de Sitges.
Sa Majestat Carnestoltes convida a tots els nens i nenes de les escoles que preparin disfresses i decorin les aules i escoles.

Durant el matí: Institut Vinyet de Sitges, Escola Maria Ossó, Escola Agnès, ESCAAN, Residència Sitges Park, Institut Joan Ramon Benaprès, Escola Miquel Utrillo, Centre de dia l’Aplec (Reina a la llar d’infants El Cercolet), Ave Maria (Reina llars d’infants La Moixiganga).

Durant la tarda: Escola Esteve Barrachina, Escola Pia, Casal d’Avis Pau Casals, residència Les Magnòlies, Hospital Sant Joan, Casal de la Gent Gran Joan Maragall.
Aquest ordre pot ser canviat a darrera hora. 

19:00h i fins les 11 de la nit, al Palau de Maricel de Sitges, Gran Gala de Venècia 2015, dirigida per Giorgio Manni, gala benèfica.  

Galeria Fotográfica 

gran gala de venecia Sitges 2015

A l’acabar les visites, sobre 19:30h, Sa Majestat i el seu seguici i les Reines del Carnaval i la seva Cort visitaran el barri de les Cases Noves. 

Galeria Fotográfica  

visita cases noves carnaval sitges 2015

20:30h al carrer 1r de maig AFTER WORK CARNAVALER amb Sa Majestat Carnestoltes i la Reina del Carnaval. 

Galeria Fotográfica  

carnaval sitges 2015

22:00h, al Teatre Prado Elegibó en concert presenta “Kimbara”. Amb la participació d’Eli Percussió Menuda i altres artistes convidats. Entrada gratuïta.  

Galeria Fotográfica  

elegibo carnaval sitges 2015

23.30h al Teatre Prado FESTA REVIVAL amb DJ Lemma. Festa commemoració de la música dels anys vuitanta. 

DISSABTE 14 DE FEBRER 

10:00h, VISITA AL MERCAT MUNICIPAL per part de Sa Majestat Carnestoltes i tota la seva comitiva i de les Reines del Carnaval i la seva Cort.  

Galeria Fotografica 

carnaval sitges 2015

10.30h, la Colla No K-lia amb la col•laboració de LLanto’s i Panxampla’s, animaran el Cap de la Vila i als participants de la cursa de llits.  

Galeria Fotografica  

carnaval sitges 2015 

12:00h davant dels jardins del Casino Prado sortida de la CURSA DE LLITS DISFRESSATS DE SITGES amb el tret de sortida de la Reina de Carnaval i la Reina infantil i la participació d’honor, tancant la cursa, de Sa Majestat Carnestoltes i el seu seguici.

El recorregut serà el següent: Casino Prado, Francesc Gumà, Jesús, Cap de la Vila, Parellades, Sant Pau, Passeig de la Ribera, Sant Pere, Parellades, Bonaire i Passeig de la Ribera fins a l’alçada del Restaurant Eguzki Lizarran, patrocinador de l’acte.  

Galeria Fotografica  

carnaval sitges 2015

16:30h i fins 19:30h FESTA INFANTIL a la Pl. de Catalunya del Poble Sec amb inflables, racó de maquillatge, jocs populars, jocs gegants i moltes ganes de passar-ho bé. Sobre quarts de 6 de la tarda Sa Majestat carnestoltes s’afegirà a la festa. 

Seguidament el Carnestoltes i el seu seguici faran un passeig a peu pel poble, tot visitant els comerços que han col•laborat amb la Colla. 

17:30h i fins a les 9 del vespre, l’Associació Musical Markatú celebrarà la 11a TerequeFesta!, cercavila amb Markatú Batucada i altres grups convidats pels carrers del poble amb el següent recorregut: Pl. de l’Ajuntament, Major, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Joan Tarrida, Primer de maig, Parellades, Cap de la Vila on es farà el fi de festa.  

Galeria Fotografica  

carnaval sitges 2015

22:00h al Casino Prado, tradicional XATONADA i ESPECTACLE DEL CARRUSSEL “Sempre la Revista” amb la presència de Sa Majestat Carnestoltes i la Reina del Carnaval de Sitges. 

Galeria Fotografica 

carnaval sitges 2015

DIUMENGE 15 DE FEBRER 

12:00h RUA INFANTIL amb el següent recorregut: Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera, Bassa Rodona, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila.  

Galeria Fotografica   

carnaval sitges 2015

En acabar la Rua Infantil, al Teatre del Casino Prado Suburense, DISCOTECA per als nens i les nenes de les colles del Prado. Entrada gratuïta 

Al mateix temps, als Jardins del Retiro, BALL INFANTIL DE DISFRESSES amb Disco Marin. Entrada gratuïta. 

20:00h RUA DE LA DISBAUXA, amb el següent recorregut: Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera fins a La Fragata, tornada pel Passeig de la Ribera, Avinguda Sofia, Mossèn Llopis Pi, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila. 

Galeria Fotografica    

carnaval sitges 2015

En acabar la Rua de la Disbauxa, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL DE DISFRESSES amb MÚSICA DISCO. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades. 

En acabar la Rua de la Disbauxa, al Saló Teatre del Casino Prado Suburense, DISCOTECA. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades. 

DILLUNS 16 DE FEBRER 

17:00h, al Saló Teatre del Prado, FESTA INFANTIL amb el grup d’animació “Kids Party Show” i xocolatada per als nens i nenes de les colles infantils del Prado, amb la presència de les Reines del Carnaval i la seva Cort. 

Galeria Fotografica   

carnaval sitges 2015

21:00h, Al Saló Teatre Retiro BALL – LUNCH DE CARNAVAL amb música a càrrec de Andreu’s Orquestra. 

DIMARTS 17 DE FEBRER 

15:00h RUA INFANTIL amb el següent recorregut: Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera, Bassa Rodona, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc i Cap de la Vila. 

Galeria Fotografica    

carnaval sitges 2015


En acabar la Rua Infantil, al Teatre del Casino Prado Suburense, DISCOTECA per als nens i les nenes de les colles del Prado. 

En acabar la Rua Infantil, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL INFANTIL DE DISFRESSES amb Disco Marin per als nens i les nenes de les colles del Retiro. 

20:00h, RUA DE L’EXTERMINI, amb el següent recorregut: Cap de la Vila, Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera fins a La Fragata, tornada pel Passeig de la Ribera, avinguda Sofia, Mossèn Llopis Pi, Plaça del Pou Vedre, Espalter, Sant Francesc, Cap de la Vila. 

Galeria Fotografica  

carnaval sitges 2015 

En acabar la Rua del Extermini, al Saló Teatre del Casino Prado Suburense, DISCOTECA. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades. 

En acabar la Rua del Extermini,, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL DE DISFRESSES amb música disco. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades. 

DIMECRES DE CENDRA 18 DE FEBRER 

De 16:00h a 17:00h a La Can-tina del Retiro CAFÈ, COPA I PURO... 

18:30h la colla Erem Pocs convida a tots els sitgetans i sitgetanes a dir el DARRER ADÉU al que ha estat el seu rei durant tota la setmana, es comptarà amb la presència de les Reines del Carnaval i la seva Cort. 

19:00h es farà l’ENTERRRO DE LA SARDINA amb la rua de comiat, amb totes les ploraneres que s’hi vulguin apuntar i tothom qui vulgui mostrar els seus respectes cap a Sa Majestat. Recorregut: Major, Cap de la Vila, Parellades, Bonaire i Passeig de la Ribera fins La Fragata.  

Galeria Fotografica    

carnaval sitges 2015

19:30h a La Fragata es llegirà el TESTAMENT i les últimes voluntats de Sa Majestat i es farà la cerimònia de comiat. 

En acabar el comiat de Sa Majestat Carnestoltes, al Passeig de la Ribera, ARRIBADA DE LA SRA. QUARESMA posant fi i seny a la magnífica setmana d’excessos i pecats. El seguici farà el següent recorregut: Passeig de la Ribera, Bonaire, Parellades i Cap de la Vila on llegirà el seu peculiar Manifest de la Verdura i es repartiran bunyols de vent ensucrats. 

Galeria Fotografica   

carnaval sitges 2015

21:30h, SOPAR CLOENDA i lliurament de diplomes al Saló Teatre del Casino Prado. 

22:00h, a la Societat Recreativa el Retiro, XATONADA DE CLOENDA 

VENDA D'ENTRADES PER ALS DIFERENTS ACTES DE LES ENTITATS 

AGRUPACIÓ DE BALLS POPULARS DE SITGES
Els tiquets per a la Xatonada Popular de Dijous Gras estan a la venda a la Copisteria “El Pati” (al carrer Illa de Cuba, 10), i es podran adquirir fins dimarts 10 de febrer. El preu és de 18 € per als socis de l’ABPS i de 20 € per als no socis. 

SOCIETAT RECREATIVA EL RETIRO
Tots els actes programats disposen de servei de bar. Preus especials per a socis i colles del Retiro. Reserves per les xatonades a la secretaria de l’entitat. 

CASINO PRADO SUBURENSE
Tots els actes programats disposen de servei de bar. Preus especials per a socis i colles del Prado. Inscripcions, Reserves i informació: 93 894 31 10.

Carnaval Sitges 2014

05/03/2014

Arribada de la Quaresma Carnaval Sitges 2014

quaresma carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Després de la mort de Ses Majestats Carnestoltes arriba la quaresma que durarà 40 dies fins que arribi Setmana Santa

05/03/2014

Enterrament de Ses Majestats Carnestoltes Carnaval Sitges 2014

enterrament carnestoltes Carnaval Sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

La colla "A Tope" ha organitzat una rua pels barris de Sitges per acomiadar Ses Majestats Carnestoltes fins arribar a la Plaça de la Fragata. Per amenitzar l'espera s'ha organitzat un concert a càrrec de Sergi Ramirez i Andrea Perrone. Després de pujar els cossos de Ses Majestats a la plaça de l'Església s'ha procedir a la visualització d'un espectacular audiovisual sobre l'Església, on Ses Majestats han acomiadat el Carnaval, donant pas a la Quaresma.

05/03/2014

Audiovisual enterrament Carnestoltes Carnaval Sitges 2014

audiovisual carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Espectacular Audiovisual sobre l'Església de Sitges en l'enterrament de Ses Majestats Carnestoltes organitzat per la Colla "A Tope"

05/03/2014

Concert final Carnaval Sitges 2014

concert Carnaval Sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Sergi Ramirez i Andrea Perrone ens han ofert un concert de fi de Carnaval multitudinari mentre esperàvem l'arribada de "A Tope" per a l'enterrament del Carnestoltes.

04/03/2014

Rua "Extermini" Carnaval Sitges 2014

rua extermini carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

La Rua de l'Extermini és l'última de les rues del Carnaval de Sitges 2014, 50 carrosses i unes 2.500 persones han participat.

04/03/2014

Rua Infantil "Extermini" Carnaval Sitges 2014

rua infantil extermini carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

A les 3 de la tarda ha començat la Rua Infantil de l'Extermini on unes 20 carrosses amb els més petits de la vila han passejat pels carrers de Sitges.

03/03/2014

Concert "Universal & Legend" Carnaval Sitges 2014

concert carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Al barri de Cases Noves, a la plaça dels Castellers ha tingut lloc l'últim dels concerts proposats per la colla "A Tope".

02/03/2014

Rua "Disbauxa" Carnaval Sitges 2014

rua disbauxa carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

50 carrosses i 2.500 persones disfressades en la primera de les dues grans rues del Carnaval de Sitges

02/03/2014

Rua Infantil "Disbauxa" Carnaval Sitges 2014

rua infantil disbauxa carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

A les 12 del migdia ha sortit la primera Rua, la Rua Infantil amb unes 20 carrosses i els més petits de la vila.

01/03/2014

Sopar amb màscares al Restaurant Vivero de Sitges

restaurant vivero Carnaval Sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Sopar amb màscares per celebrar el carnestoltes. Amb un ambient sofisticat i exclusiu al Restaurant el Viver de Sitges va preparar una festa on els assistents van poder gaudir d'un espai únic a Sitges.

01/03/2014

Espectacular vídeo aeri de la cursa de llits

Espectacular vídeo de la cursa de llits del carnaval de sitges 2014 realitzat per Producció aèria per Sitges Actiu.

01/03/2014

Concert Mitic Music

concert mitic music carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

A la Plaça Catalunya de Sitges ha tingut lloc el segon dels tres concerts programats per a aquest Carnaval. Amb una plaça plena el grup Veneno en la pell ha tocat cançons de Lluís Llach entre d'altres.

01/03/2014

Carrera de llits disfressats

carrera de llits disfressats carnaval de sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

El llit 'Los negritos' ha estat el clar vencedor dissabte de la Cursa de Llits Disfressats del Carnaval de Sitges en l'apartat de velocitat, per davant dels llits 'Les noies del ballet' i 'Las guarrillas', que ha quedat segon i tercer respectivament. 

'Los negritos' han guanyat també el premi 'Millor Llit'. El premi 'Millor Disfressa' ha estat atorgat al llit 'Olimpiadas Madrid 25' i el premi al llit 'Més simpàtic' ha estat per al llit 'Reis Mags'. 

Centenars de persones han seguit l'evolució de la Cursa, un dels atractius de dissabte de Carnaval, una cursa que ha tingut inici al carrer Francesc Gumà i arribada al Parc de Can Bóta, on els Carnestoltes Elvis i Jackson i les reines del Carnaval han presidit la cerimònia de lliurament de premis.

01/03/2014

Concurs de salts amb disfresses

concurs de salts disfressats carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

El Club hípic Sitges ha celebrat un concurs de salts amb disfresses per celebrar el Carnaval de Sitges. Els més petits han pogut realitzar el seu primer salt d'obtáculos guiats per personal docent. Els cavalls també han estat disfressats amb cascavells i maquillatges.

01/03/2014

Les colles No K-lia, Llanto 's i Panxampla's animant al Cap de la Vila

les colles anomen el carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Les colles No K-lia, Llanto 's i Panxampla's han animat al Cap de la Vila satiritzant i parodiant el Carnaval de Vilanova. Les Comparses, mantons, caramels i la música del Turuta han amenitzat el recorregut. En el mateix actes s'han posat les cintes a les colles.

01/03/2014

Visita de les Reines i els Carnestoltes al Mercat Municipal de Sitges

visita al mercat municipal carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

La Colla del CNS i les seves Reines i la Colla A Topall i els seus Carnestoltes han visitat el Mercat municipal de Sitges. S'han fet fotos amb els paradistes i han animat a tothom a participar d'aquest Carnaval de Sitges. Que no decaigui la festa.

28/02/2014

Elegibo presenta el seu espectacle Ikobe

elegibo carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

El grup de percussió Elegibo ha presentat al Casino Prado Suburense seu espectacle Ikobe. Amb el recinte ple a rebentar i un públic entregat han fet vibrar a tots els assistents. La cantant Lucrecia a compartit escenari amb Elegibo, la presentació ha estat tot un èxit.

28/02/2014

"Rock in Sitges" al Carnaval de Sitges 

rock in sitges carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Al Cap de la Vila s'ha realitzat el primer dels tres concerts programats per la Colla a Tope al Carnaval de Sitges 2014. En el concert han actuat Sergi Ramirez i Andrea Perrone i han cantat cançons dels anys 80 'i 90'.

27/02/2014

"Carrusel es vida"

carrusel es vida carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Després del tradicional Predicot cada entitat ha fet la seva pròpia Xatonada, al Casino Prado Suburense han amenitzat el sopar amb l'espectacle Carrusel és vida. Un espectacle ple de color i moviment que ha entusiasmat al públic assistent.

27/02/2014

Predicot Carnaval Sitges 2014

predicot carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Ses Majestats Carnestoltes i el seu seguici i les Reines del Carnaval de Sitges s'han dirigit al Ajuntament on han llegit el tradicional Predicot.

27/02/2014

Presentació de les Reines de Carnaval Sitges 2014

Reines carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Aquesta tarda la colla del Club Natació Sitges ha presentat a la Reina  i la Reina Infantil del Carnaval de Sitges d'enguany a La Fragata.

27/02/2014

Arribo Carnaval Sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

arribo carnaval sitges 2014

Per fi ha arribat l'esperat arribo a l'auditori de l'Hotel Meliá, en la primera sessió estava ple a rebentar i el públic ha pogut gaudir d'un escenari ple d'artistes famosos, des de David Bowie a Madona. En una gala en què els cantants de totes les èpoques del Rock i el Pop han tingut el seu moment de glòria representats per la Colla A Tope ens han presentat al Carnestoltes d'enguany i per a sorpresa dels assistents aquest any tenim a Sitges dos Carnestoltes, tenim a Elvis Presley representant al Rei del Rock i a Michael Jackson com a representant del Rei del Pop


24/02/2014

Entrevista a la Reina del Carnaval de Sitges 2014

Reina de carnaval sitges 2014 

La Reina de Carnaval ens ha dedicat uns moments per poder fer aquesta entrevista, sempre que no desvelem la seva identitat. Com tots sabem la Reina i el Carnestoltes son dos personatges molt importants del nostre Carnaval i la seva identitat ens serà desvetllat el proper dijous a l’arribo i la presentació de la Reina. Ens ha deixat aquestes petites pistes fins que arribi el gran dia.

¿Com et dius?

No t’ho puc dir

¿Ens podries dir les teves inicials?

C.C.S.

¿Color de cabell?

Castany

¿Edat?

31 anys

¿Alçada?

1,77

¿Quanta gent sap que est la Reina del Carnaval?

La meva colla i vosaltres

¿Has participat en altres Carnavals a Sitges?

Si aquest es el sisè any que hi participo.

¿Colla?

Sempre he estat a la mateixa colla la del CNS.

¿Com et van escollir?

Per decisió de la junta de la Colla.

¿Quant vas saber que eres la Reina?

Ho vaig saber al Desembre

¿Saps qui es S.M. Carnestoltes?

No

¿Quina relació hi ha entre el Carnestoltes i la Reina?

A dia d’avui no hi ha relació no ens coneixem.

¿Qui es mes important en un Carnaval, la Reina o el Carnestoltes?

Tots dos per igual, son els dos punts fort del Carnaval, i entre ells es bo que hi hagi picaresca. 

¿Quina sensació tens al ser Reina? ¿Que se sent?

Per una banda sento alegria i per una altra por per les critiques, es una barreja de nervis

¿Has parlat amb la Julia Reina de l’any passat?

No, no he tingut l’oportunitat.

¿Ens sorprendrà la Reina aquest any?

Si, tot es una gran sorpresa, diferent de tot el que s’ha fet.

¿Com valores els canvis d’aquest any al Carnaval?

Els canvis s’han de provar i valorar després, no es pot criticar sense haver-ho provat

¿Quantes noies portes a la teva cort?

Hi ha dues noies que estaran sempre amb mi i després totes les noies de la colla que son unes 20.

¿Son secrets també els seus noms?

Si, els seus noms també formen part del secret.

¿Estàs nerviosa?

Si, Bastant però amb moltes ganes de que arribi el dia.

¿Saps qui es la Reina infantil?

Si, també es de la nostre colla i també es un secret.

¿Que els hi diries als Sitgetans i Sitgetanes i a la gent que vagi a gaudir d’aquest Carnaval?

Que no critiquen i que gaudeixen del Carnaval, el carnaval nomes es un cop a l’any i s’ha de gaudir.

¿Algun secret amagat al tinter?

Tota jo soc una novetat, marcaré una diferencia

¿Un cop acabi el Carnaval ens deixaràs que et tornem a entrevistar?

Si per suposat això esta fet.

¿Vols afegir alguna cosa a l’entrevista?

M’agradaria agrair a la Colla tot el esforç que estan fen i la confiança que han depositat en mi, a les meves companyes de colla pel seu suport, a la comissió de Carnaval per haver confiat amb la meva colla. M’agradaria que tothom participes i balles en aquest Carnaval vull estar al costat de la gent perquè en gaudeixi al màxim.

Des de Sitges Actiu ens agradaria agrair a C.C.S. aquesta entrevista i desitjar-li un bon regnat.

22/02/2014 

Assajos de Show Carrusel  

  

Show Carrusel ultima els assajos per les representacions dels dies 27 de Febrer i 1 de Març del seu espectacle "Carrusel es vida" al Casino Prado Suburense. 


15/02/2014 

Entrevista a Vinyet Marzoa cap de colla de “A Tope” encarregada del personatge del Carnestoltes d’aquest any.

vinyet marzoa a tope


Desprès de varis intents per quedar amb la Vinyet per poder fer aquesta entrevista per la gran activitat que s’està duent a terme per part dels medis de comunicació així com per la pròpia organització de tots el actes del Carnaval per fí hem pogut quedar amb ella i us deixem les seves paraules.

¿Des de quin any esta formada la colla “A tope”

La colla “A Tope” va néixer l’any 1999 i aquest any celebrem el nostre 15 aniversari. Al inici la Cap de colla era la Marta Laíz, que ara també forma part de la colla i es cap de colla conjuntament amb mi. La colla es va formar amb membres joves de la colla “Panxamples” i jo amb vaig incorporar l’any 2002 com a cap de colla directament.

¿Quanta gent forma la colla “A tope”?

Actualment som 68 adults i 60 nens. Es el primer any que tenim una colla infantil.

A la entrevista que li vàrem fer al President del Carnaval ens va comentar que 3 colles havien presentat el seu projecte per ser carnestoltes i una era la vostra ¿ per que creus que us van escollir i quines eren les altres?

No ens van dir els motius de per que ens van escollir a nosaltres però jo crec que una de les parts importats que nosaltres vam defendre del nostre projecte era que volíem tornar a realçar la imatge i el personatge del Carnestoltes. Amb això no vull dir que altres anys s’hagi fet malament però s’ha deixat l’essència de la importància del personatge, fins ara ha sigut la colla tal organitza el personatge i nosaltres volem que la figura en si del Carnestoltes tingui la major importància possible.

Un altre de les cosses que potser va implicar va ser que tot el nostre projecte englobava actes tots els dies de Carnaval a diferents punts del poble. No es pararà ni un sol dia, el dilluns que mai s’havia fet res aquest any hem muntat el concert i crec que una cosa impactant va ser al final quan vam acabar la nostre presentació del projecte vam fer obrir les portes de les finestres de l’Ajuntament i a baix teníem unes 80 persones entre nens i adults de la colla cridant “A TOPE A TOPE”

Per que l’arribo es fa al Melià?

Per que aquest any la temàtica de la colla del Carnestoltes es la música que arriben a Sitges el premis macro mundials de la música Pop Rock del segle XX i XXI i que millor que fer-ho al gran auditori del Melià.

Saps que ha sigut criticat això?

Si ens han arribat critiques negatives i positives però ja esta be que hi hagi critiques perquè això vol dir que la gent esta interessada i que en parla. Jo crec que sortirà tot molt be, serà un lloc especial e inèdit, no critico altres llocs on s’ha pogut fer però hem de pensar que cabra tothom qui vulgui accedir-hi per que vam fer un estudi amb un programa de internet on vam calcular quanta gent podia cabre en un arribo en altres llocs i ens va sortir unes 3.000 i pico de persones i al Melià caben 4.120 amb les tres sessions. La gent estarà asseguda, còmoda sense passar fred, viïn-ho tot perquè ningú taparà a ningú i això no sempre a passat. Jo crec que les critiques negatives que ara hi ha si venen el dijous gras al Melià es tornaran en positives.

A l’hora de muntar el projecte vau parlar amb altres colles?

No, el projecte es made in “A tope”.

Que espereu que passi aquest any? Un gran canvi o no?

Volen deixar petjada portem un any treballant moltíssim hi ha molt esforç darrere per part de tota la colla i de algunes persones en especial i espero que la gent gaudeixi al màxim, volem fer participar molt a la gent i la gent ja començarà a participar des de el mateix dia de l’arribo, no volem que la gent vingui a veure i se’n vagi sinó que durant tot el acte de l’arribo farem participar a tot el poble i que gaudeixin al màxim

Hi han dos figures al Carnaval el Carnestoltes i la Reina, vosaltres doneu suport a les dues?

Si, nosaltres des de el minut u i a la nostre presentació ho vam marcar així que aniríem de la ma de la Reina en tot moment. Si mireu el programa ens separem en el tema de les escoles que ells van en alguns moments a les llars però sempre s’ha fet així però la intenció es anar de la ma amb ella en tot moment.

Les relacions entre les colles es bona?

Sempre hi ha la rivalitat però la rivalitat es bona i es sana

Com funciona una colla de Carnaval?

Una colla te les seves persones responsables i la resta de membres de la colla jo puc parlar de la nostra colla “ A Tope” hem fet una pinya molt gran portem anys amb les mateixes persones i entre tots ens ajudem, gen que esta col•laborant moltíssim. Aquest any la colla s’ha involucrat moltíssim amb la preparació del Carnestoltes però altres anys també. El cap de colla escull la temàtica de la disfressa, la exposa, accepta critiques i suggeriments, les rectifica si cal i a partir de aquí comença a treballar amb modistes, amb professionals del maquillatge i tot segueix el seu procés.

Com funcionen els pressupostos de les colles?

Aquest any com la colla porta el personatge del Carnestoltes l’Ajuntament destina una part del seu pressupost a la Reina i al Carnestoltes. Al Carnestoltes son 10.000€ també contem amb la aportació de cada membre de la colla, hem buscat molts recursos vam fer el sorteig d’una moto l’onze de setembre , vam fer la macro panera de Nadal amb la col•laboració de molts establiments de Sitges, venda d’ulleres per festa major. Hem fet varis accions per poder recollir diners per que amb aquest 10.000€ de l’Ajuntament no es pot fer gran cosa

Els Grups dels concerts son grups locals?

Si son grups d’aquí i s’han bolcat des de el principi en aquest projecte. La Colla “A tope” portarà música en viu tots els dies no nomes els dies del concert. Els artistes que participaran en el concert de les 8 del vespre divendres al Cap de la Vila “ Tribut al Rock in Sitges”seran l’Andrea Perrone, Sergi Ramirez de Veneno en la piel, en Albert Alcazar, Carlos Batalla i el Marc Lluria. El dissabte a les 7:30 a la plaça Catalunya “Mitic Music” participaran Sergi Ramirez, Jordi Rafols, Josan Cubero, Jordi Triquell, David Nicolas i el Marc LLuria. I el dilluns a les 7:30 a la Plaça dels Castellers el Aitor Martinez, Reinart Mamau, Mauro Fernandez, Albert Alcazar i en Ruben Millan. Tots son músics de la comarca.

Voldries afegir quelcom mes a la entrevista?

Jo vull dir que en sento molt orgullosa de formar part i de encapçalar aquesta colla perquè com ja he dit som un grup de gent molt maca i molt participativa. Vull donar les gracies a la comissió del carnaval per haver-nos recolzat aquell 29 de maig, al grup independent, al Prado, al Retiro per haver confiat amb nosaltres, vull donar les gracies també al Kencho Alcazar que es la meva ma dreta i la persona que s’està deixant la pell en tot aquest projecte, al meu marit al Sergi Palau que junt amb el Kencho també ho estan donant tot, a la meva mare per que jo tinc un nen de 2 anys i mig i es molt complicat poder compaginar-ho perquè cada dia si no tinc una cosa en tinc una altre, al Toni Alcazar que s’està involucrant molt, al meva germana que va voler encapçala la colla infantil a la Pilar al seu marit en Miquel que també esta col•laborant molt amb la colla, a la Lidia a la Marta i a la Malala que han sigut les persones que han dirigit i han portat el equip de comunicació i han tret aquest magnífic programa i al meu equip de treball amb les quals treballo cada dia com son la Miriam la Noe i la Rosa. He de agrair a tota aquesta gent que sense elles no sortiria cap endavant tot aquest projecte


Des de Sitges Actiu volem agrair a la Vinyet que ens hagi dedicat el seu temps per fer aquesta entrevista perquè sabem que esta molt enfeinada per que el Carnaval d’aquest any sigui tot una festa. Gracies Vinyet.


01/02/2014

Entrevista a Carles Garcia Ojeda President del Carnaval de Sitges 2014 

 Carles garcia ojeda

Com vas arribar a ser el President de la Comissió de Carnaval?

La primera vegada que vaig sortir al Carnaval de Sitges va ser com a membre de la colla del Retiro “Disbauxa” fa uns vint i pico d’anys, durant molt anys he estat carrusaire del Casino Prado fen la construcció de les carrosses, sempre he estat col•laborant en temes de Carnaval, de Reis, Festa major es a dir en quasi totes les festes del poble. En els últims anys havia col•laborat menys en el tema del Carnaval perquè hem dedicava mes a organitzar les festes dins de la entitat del Casino Prado i un bon dia vaig rebre una trucada del regidor de festes Magi Almirall i hem va comentar que en volien fer una proposta ja que l’Isaac Bielsa que en aquell moment era el President del Carnaval dimitia del seu càrrec per que passava a formar part de la nova junta directiva del Casino Prado, en aquells moment estava presidint la Comissió de Reis i en van proposar que deixes la Comissió de Reis i passes a Presidir la Comissió de Carnaval. La meva primera resposta va ser que no ja que en aquell moment vaig pensar que Presidir el Carnaval era molta feina i difícil de combinar amb el meu negoci, però desprès m’ho vaig rumiar i consultar amb la gent del meu voltant i hem van fer veure que això era una oportunitat única i personalment tenia ganes de viure-la així que vaig acceptar la proposta.

Quan vas començar a treballar en aquest Carnaval?

Al mes de març que es quan s’escull la colla de Carnestoltes.

Quan dura els preparatius d’un Carnaval?

Un any mes o menys quan acaba un Carnaval es fa el tancament i ja es comença a treballar en la preparació del següent.

Com s’escull la colla de Carnestoltes?

En una reunió en la que esta tota la comissió que esta formada pel President i dos membres mes, dos membres de la entitat el Retiro, dos membres de la entitat Casino Prado, un membre del grup independent, un membre del CNS i un membre de Cases Noves, cada colla presenta el seu projecte pel Carnestoltes i entre tots valorem que ens a semblat cada proposta i decidim quin grup serà l’encarregat de Carnestoltes. Aquest any es la colla “A tope” l’encarregada del Carnestoltes.

Per que es va escollir aquesta colla?

Es van presentar tres colles amb projectes molt ferms però el de la colla “A tope” tenia un punt amb un al•licient que teníem ganes de veure que ens preparen i crec que vàrem fer una bona elecció.

Que te d’innovador aquest projecte de la Colla “A tope”?

De moment ja hem vist lo innovador que es ja que l’arribo es fa al Auditori del Melia, si en el seu dia la colla “ Paperets” ens va presenta com a novetat un Carnestoltes dona, la colla “ A tope” farà l’arribo en un lloc tancat per primera vegada. Una hora i pico abans de aquest arribo es fa un cercavila on tota la comitiva del arribo sortiran des de diferent punts del poble per anar cap al Melià. Un es un recorregut muntanya des de l’escola Miguel Utrillo i una altre ruta mar que sortirà del Maria Ossò i es trobaran al Melià. Hi hauran 3 sessions de l’arribo la primera a les 17:45, la segona a les 18:35 y la tercera a les 19:25.

Hi ha alguna novetat mes per part de la Colla “A tope? 

Hi ha canvis organitzatius que es aniran desvetllant poc a poc en els propers dies.....hi ho aniran desvetllant ells.... per exemple el dilluns de Carnaval mai no s’havia fet res i aquest any i haurà una activitat que ens la portarà el Carnestoltes.

La Reina de Carnaval també fa la seva presentació al Melià?

No la Reina de Carnaval farà la seva presentació a la Fragata les 19:45 amb la Reina infantil.

Hi ha rivalitats entre les entitats del Carnaval?

Com a President de la Comissió put dir que hi ha una mica de rivalitat però crec que es bonic que existeixi per que enriqueix el Carnaval.

Com s’han pres les entitats el canvi d’horari?

La entitat el Retiro prefereix un Carnaval mes de nit mentre que el Prado i el grup independent no tenen tanta preferència en quan al horari de nit. La primera proposta que nosaltres com a comissió vam fer respecte al horari va ser suprimir la parada al Cap de la Vila, la possibilitat de canviar a dissabte i dilluns tarda la rua infantil i vàrem debati i cada entitat va aportar els seus problemes al respecte, com el problema amb el tractors que se’ls tenia que fer venir 4 dies en lloc de 2 i vàrem veure que era molt complicat per temes d’organització.. de cara a la policia i la seguretat era una bona opció però no pel tema de l’organització de les entitats. Aleshores vam plantejar avançar la rua infantil per que no s’ajuntés tan amb la gran ja que la gent quan acaba la infantil treu les tanques i no havia temps material per poder tornar a muntar-ho tot i donar una bona seguretat al acte i s’havia de invertir mes recursos per que tot surtis be.

Al final quins canvis d’horari hi ha aquest any?

El diumenge la rua infantil sortirà a les 12 del migdia i la Rua gran a les 19:30 i el dimarts la Rua infantil sortirà a les 15h y la Rua gran a les 19:30, nomes canvia la Rua infantil del diumenge.

Quins altres canvis a nivell de organització es farà aquest any?

Un canvi es el canvi d’horari de la Rua infantil i l’altre es que les colles no faran la parada al Cap de la Vila.

A que es degut aquest canvi?

Volem que el Carnaval no s’acabi a la primera parada al Cap de la Vila i continuï fins al final per això les càmeres de TV estaran repartides pel passeig, el final de la Rua tornarà a ser el Cap de la Vila.

Ha hagut consens per fer aquest canvi?

Consens ha hagut ja que s’ha fet, quan es va proposar aquest canvi nomes va haver una persona que no hi va estar d’acord per que per ell era molt important aquesta parada però la resta vam estar d’acord.

Però la gent del carrer hem sentit que no està d’acord?

De les 50 carrosses que surten per Carnaval potser n’hi ha 5 que no hi estan d’acord. A nivell organitzatiu la parada provoca molt retràs amb l’horari de la Rua i s’allarga massa i ja en una entrevista que es va fer l’any passat a ex Carnestoltes de Carnaval ( Josep Mº Roses, Mia Muntaner i Franchu) van dir que el principal problema de la Rua era la parada al Cap de la Vila. Si volem veure a les colles en un punt parat potser hauríem de pensar en un altre acte com un concurs de millor disfressa, millor carrossa millor ball etc...

La premsa on estarà ubicada?

Hi haurà un lloc on la premsa podrà estar i tindrà accés a tot el recorregut.

El pressupost de Carnaval d’aquest any es el mateix que el de l’any passat?

Hi ha uns 20.000€ més pel tema de la seguretat que s’ha hagut de reforçar amb la contractació de un equip professional.

Com a President de Carnaval que li diries a la gent de Sitges?

Que gaudeixi molt del Carnaval però que gaudeixi de tots els actes, que es prengui el Carnaval con una activitat que te 6 dies, que comença el dijous i acaba el dimecres. Que gaudeixin de les Xatonades que es fan tan al Prado, al Retiro i al Grup Independent i que no es perdin res. S’ha de donar suport a les entitats que son el cor d’aquest Carnaval, sense les entitat no hauria Carnaval a Sitges.


29/01/2014

Compte enrere pel Carnaval de Sitges 2014

 Carnaval sitges 2014 

 

Com tots sabeu l’Arribo d’aquest any es farà a l'Auditori. I us preguntareu... quanta gent hi cap al Melià?? Normalment en un Arribo hi van entre 2500 i 3000 persones, per això La Colla A Tope encarregada de l'arrivo d'aquest any ens ofereix 3 sessions!! D’aquesta manera al llarg de la tarda podran gaudir de l’espectacle més de 4000 persones. Visca el Carnaval de Sitges!!!


Atenció: Informació important! Perquè podeu gaudir d’aquest Arribo, l’accés estarà controlat per entrades. Per recollir les entrades gratuïtes del macro espectacle, ens podeu trobar al Cap de la Vila els dissabtes 15 i 22 de febrer de 17h a 21h, i els diumenges 16 i 23 de febrer de 11h a 14h. S’entregaran entrades de forma gratuïta a majors de 18 (un màxim de 3 entrades per persona), i els majors de 15 anys (1 entrada per persona), de tal manera que tothom tingui un seient assegurat. No us el podeu perdre!! 

Horaris del arribo:

1º Sessió 17:45

2º Sessió 18:35

3º Sessio 19:25

Per arribar al Hotel Melia :

Per les motos hi haurà un parking just al davant de l’hotel.
Pels cotxes hi haurà dues zones d’aparcament habilitades.
La Colla A Tope proporciona un servei d’autobús gratuït d’anada des de dos punts l'estació de RENFE i la Plaça Catalunya del Poble Sec  que començarà a partir de les 17h, sortiran cada 10 minuts cap al Melià i també hi haurà autobús de tornada amb parades a l'estació de RENFE i al Camí de Capellans amb Camí de la Fita.

¿Qui es Mr DD?

Mr. Donald Drum (també conegut com Mr. DD).... un magnat, excèntric i esbojarrat, organitzador de macroconcerts i festivals musicals arreu del món. 

En una nit de luxúria i disbauxa al Mr. DD se li va ocorre organitzar un premis mai vistos en el món de la música, els “Universal Music Awards”... on s’escollirà a l’artista més important dels últims temps. 

I us preguntareu: què te a veure aquest personatge i la seva excèntrica idea amb el nostre Carnaval?... doncs esteu atents perque es una de les incognites d’aquest Carnaval