Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La gran Calamarsa caiguda aquesta matinada ha obligat a tancar carrers inundats

30/06/2017

La gran Calamarsa caiguda aquesta matinada ha obligat a tancar carrers inundats

calamarsa sitges
Agents de la Policia Local han hagut de tancar aquesta matinada fins a nou carrers que el cabdal d'aigua no els feien transitables

L'episodi de tempesta amb calamarsa que ha assolat el litoral aquesta matinada ha obligat a la Policia Local a tancar durant unes hores fins a nou carrers perquè el cabdal d'aigua no els feia transitables.

Els carrers afectats, que ja són tots oberts, han estat l'Avinguda de Navarra, Rafael Llopart, Isabel Julià, Joan Maragall, Sant Damià, Verge Montserrat, Anselm Clavé i el camí que travessa la Riera de Ribes. El carrer Bassa Rodona, tot i que tenia un alt nivell d'aigua, no s'ha hagut de tancar.

L'episodi de calamarsa ha generat també una incidència en el sistema elèctric dels carrers pròxims a la cala Balmins, que ha necessitat de l'actuació del cos de bombers, a més del tècnics de la companyia.

L'episodi ha deixat restes vegetals a les vies públiques degut a la força amb la que ha impactat en la població d'arbres de la vila, així com alguns danys en vehicles.

L'observador a Sitges del Servei Meteorològic de Catalunya ha informat de matinada que la tempesta descarregava amb força acompanyada de calamarsa amb pedra de fins a 2 cms.