Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Botiga Golden Class Sitges

Botiga Golden Class 


Golden Class sitges

Adreça: Carrer Major, 7 Sitges 08870 Barcelona 

Teléfon: 93 709 80 40   

Horari: De Dilluns a Diumenge: 10:00 a 14:00 / 16:30 a 20:30

 

 

 

 

 


Golden Class Sitges

Golden Class és una botiga de nutrició esportiva que combina els productes clàssics per a aquells esportistes que realitzen musculació al gimnàs amb una varietat d'altres productes d'alimentació naturals, per aquests altres esportistes que tenen cura la seva salut amb qualsevol altre esport i una dieta sana.
En Golden Class a més realitzem tot tipus d'assessorament tant nutricional com esportiu, així com seguiment personalitzat si el client ho requereix.
El nostre objectiu és ajudar als nostres clients a portar una correcta alimentació i suplementació en funció dels objectius particulars a nivell esportiu, entenent el tipus d'activitat física que realitza cada persona.
Els nostres professionals, molt reconeguts dins el món del fitness i musculació et van a assessorar i ajudar en tots els teus objectius, acompanyant-te en tot moment.

Golden Class també és un lloc on vas a poder trobar els banyadors de la marca Turbo, que ha dipositat en nosaltres la seva confiança per a la promoció i venda dels seus productes a Sitges.
Turbo és una marca de banyadors de qualitat, reconeguda a tot el món, i que han vestit i promocionat a multitud de seleccions internacionals de waterpolo.
Turbo a més s'acompanya d'uns dissenys exclusius, de bon gust, que no només podràs lluir-lo a la piscina tot l'any, sinó a la platja quan arribi l'estiu.
Amb Turbo podràs a més realitzar dissenys personalitzats per al teu equip, el teu grup d'amics o qualsevol altra entitat que ho requereixi, només has de portar-nos el teu disseny a la botiga, i nosaltres ens encarreguem de plasmar-ho en banyadors en poc temps, perquè només tu i els teus pugueu lluir el model en exclusivitat.
.... i per a aquells nois que els agradi l'elegància i la sensualitat, també podràs trobar la línia de banyadors NIT a la nostra botiga.

Us esperem a tots, en un concepte de botiga diferent però que es complementa harmònicament amb la suplementació esportiva, l'esport de natació i el seu disseny, molt relacionat amb les piscines, amb Sitges i les seves platges.

 


     

 


  
bocana harbour club
 

 

 

suplementacion deportiva golden class

 

alimentacion natural golden class

 

bañadores golden class sitges

 complementos golden class sitges