Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

La Botiga al Carrer traurà dissabte els estocs de temporada

07/09/2016

La Botiga al Carrer traurà dissabte els estocs de temporada

la botiga al carrer sitges

Articles de moda, cosmètica o de la llar, entre d’altres, d'una cinquantena d'establiments comercials s'exposaran al carrer durant tot el dia per dinamitzar el comerç.

Les botigues de Cap de la Vila, Jesús, Major, Sant Pau, Sant Francesc i Parellades trauran els seus estocs de temporada a la via pública davant dels seus establiments en una nova edició de La Botiga al Carrer aquest dissabte 10 de setembre amb la intenció de dinamitzar el comerç.

Articles de moda, cosmètica, de la llar, etc, d'una cinquantena d'establiments comercials s'exposaran al carrer amb la idea d'atraure el consum evitant haver d'entrar en els propis establiments i convertint la via pública en un gran aparador.

L'horari de La Botiga al Carrer, que arriba a la dotzena edició, serà de deu del matí a nou del vespre. Els comerciants del centre amb la col·laboració de l'Ajuntament promouen i organitzen aquesta iniciativa des de fa anys per mantenir el comerç actiu i en permanent difusió dels seus productes, ofertes i promocions. 

 

08/03/2016 

Torna una nova edició de la Botiga al carrer

Galeria Fotográfica

 boriga al carrer sitges

Més d’una cinquantena de comerços participen en aquesta iniciativa comercial, organitzada per la Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges amb el suport de l’Ajuntament. 

El centre comercial de Sitges engega una nova edició deLa Botigaal Carrer, una proposta comercial que serveix per dinamitzar el comerç local i permet als clients gaudir de les seves compres a la via pública. Per altra banda, hi ha el doble atractiu de les ofertes dels stocks de la temporada que tenen les botigues, i les propostes de la nova temporada a punt d’iniciar-se. 

En aquesta edició participaran una cinquantena de comerços dels carrers Jesús, Major, Sant Pau, Rusiñol i el Cap de la Vila. La Botiga al Carrer, que arriba a la seva onzena edició funcionarà el dissabte 12 de març, de les10 ales 21 hores, i el diumenge 13 de març, de les10 ales 14 hores. 

Aquesta iniciativa comercial l’organitza perla Federacióde Comerciants i Empresaris de Sitges  (FECES) en col·laboració amb l'Ajuntament de Sitges, a través del departament de Promoció Econòmica dela Regidoriade Promoció Econòmica.

12/09/2015 

Torna una nova edició de La Botiga al Carrer

 botiga al carrer sitges sep 2015

La Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges (FECES) organitza la 9a edició de la Botiga al Carrer, aquest cap de setmana. Aquesta vegada l’activitat comptarà amb la participació de l’eix comercial dels carrers Jesús, Major, Parellades, Sant Francesc, Santiago Rusiñol, Sant Pau i Cap de la Vila.
El centre comercial de Sitges proposa una nova edició de La Botiga al Carrer, una proposta que permetrà als clients gaudir de les seves compres a la via pública. Cada establiment participant muntarà una parada a peu de carrer, on oferiran descomptes i promocions especials, aquest cap de setmana, els dies 12 i 13 de setembre.
La Federació de Comerciants i Empresaris de Sitges (FECES), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges, organitza la 9ª edició de l’activitat que comptarà amb la participació d’un centenar de comerços dels carrers Jesús, Major, Parellades, Sant Francesc, Santiago Rusiñol, Sant Pau i Cap de la Vila.
La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, ha explicat que “estem satisfets per la consolidació d’aquesta iniciativa comercial que permet als clients una forma de compra diferent, sense necessitat d’entrar als establiments, i els comerciants tenen l’oportunitat de promoure els seus productes i mostrar-los en un ambient festiu a peu de carrer ”.
La Botiga al carrer funcionarà el dissabte 12, de les 10 a les 21 hores, i el diumenge 13, de les 10 a les 14 hores.


09/09/2014 

Torna una nova edició de la Botiga al Carrer

botiga al carrer sitges

L’eix comercial dels carrers Jesús, Major, Sant Pau i Cap de la Vila participen en la 6ª edició, que funcionarà dissabte i diumenge de les 10 a les 21 hores. 

Torna a Sitges La Botiga al Carrer. Una iniciativa comercial que proposa una experiència de compra diferent que funcionarà a l’eix comercial dels carrers Jesús, Major, Sant Pau i Cap de la Vila, tant dissabte com diumenge, de les 10 a les 21 hores. 

Les Associacions de Comerciants amb la col·laboració de l’Ajuntament promouen i organitzen aquesta iniciativa en què els comerços participants trauran a l’exterior del seu establiment els productes en oferta i engalanaran els carrers per a l’ocasió. El regidor de Competitivitat i Ocupació, Jordi Mas, ha afirmat que “el fet que la Botiga al Carrer arribi a la sisena edició és una mostra més que la unió comercial pot produir grans iniciatives, bones tant pels mateixos comerciants, que poden veure incrementades les vendes, com per als compradors que, d’una forma senzilla i sense haver d’entrar a l’interior dels establiments, poden adquirir ofertes i descobrir noves botigues a peu de carrer”. 

La iniciativa celebra aquest cap de setmana la 6ª edició. L’èxit de les diferents edicions de La Botiga al Carrer va portar a les Associacions de Comerciants a impulsar la primera Sitges Shopping Night, celebrada a principis del mes de juliol, quan es va oferir un horari especial d’obertura de les 20 a les 24 hores i es va completar l’acció amb diferents activitats d’animació al carrers i altres actes promocionals que van permetre gaudir d’una jornada lúdica i festiva.