Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Barbacoes Hotel Dolce Sitges

08/08/2013

Barbacoes temàtiques amb vistes al mar de Dolce Sitges: sopars a la llum de la lluna amb música en viu


barbacoes hotel dolce sitgesbarbacoes hotel dolce sitges 

 

L'arribada de l'estiu converteix Dolce Sitges, l'hotel de cinc estrelles amb espectaculars vistes al Mediterrani, en l'escenari ideal per gaudir a l'aire lliure del millor de la gastronomia mundial: les delicioses barbacoes ens presenten una esplèndida selecció de productes i plats de països escollits.

Aquest estiu, la terrassa-jardí del Restaurant Verema recorre les millors gastronomies del món per portar els seus barbacoes una suculenta oferta temàtica basada en el producte de qualitat i en una delicada elaboració. Menjars per a transportar els paladars més internacionals a diferents racons del món, acompanyats dels millors vins de Denominació d'Origen, en una vetllada d'allò més especial, entre els seus magnífics jardins amb incomparables vistes i la llum de la lluna reflectida en el mar.

La terrassa-jardí del Restaurant Verema acull fins al 28 de setembre les barbacoes tots els dies amb un complet i variat buffet, d'acord amb els gustos més exquisits, i amb música en directe els dijous i els dissabtes.

Text: Albert Roca Fotos: Francesc.je