Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Augmenten els controls de pas a Sitges, Sant Pere de Ribes i Olivella per prevenir els robatoris a interior de domicili

17/03/2016

Augmenten els controls de pas a Sitges, Sant Pere de Ribes i Olivella per prevenir els robatoris a interior de domicili

 mossos d escuadra sitges

S’han identificat un total de 114 persones i 88 vehicles i s’han detingut 8 persones per robatoris a interior de domicili


Durant els darrers mesos s’han accentuat els dispositius de prevenció de robatoris a interior de domicili a Sitges, Sant Pere de Ribes i Olivella, en el marc del Pla d’Acció de la Policia de la Generalitat de Catalunya en la lluita contra aquesta modalitat delictiva. Els dispositius de seguretat han estat formats per les policies locals de Sitges, Sant Pere de Ribes i els vigilants d’Olivella, a més d’agents de la unitat de seguretat ciutadana de la comissaria de Sitges i de Castelldefels, efectius de l’àrea regional de recursos operatius, de l’àrea regional de trànsit i de la unitat d’investigació de la comissaria del Garraf. L’objectiu principal d’aquests controls de pas ubicats a les entrades i les sortides de les diferents poblacions i urbanitzacions, és principalment la prevenció dels robatoris amb força a interior de domicili. Fins al moment s’han identificat un total de 114 persones i 88 vehicles.

Durant aquest període s’han detingut vuit persones per robatoris amb força a interior de domicili, quatre a la urbanització de Mas Alba (Sant Pere de Ribes), un a la urbanització de Montgavina (Sitges) i tres més a la població de Vilanova i la Geltrú. Dels vuit detinguts, dos han ingressat a presó i els altres sis han quedat en llibertat en càrrecs. A més, s’han fet un total d’11 denúncies administratives per infraccions de trànsit i a la llei 4/2015 de protecció ciutadana.