Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Ateneu Popular de Sitges

02/06/2017

Cabaret de la terra de les Veïnes

10 aniversari Ateneu Popular Sitges10 aniversari Ateneu Popular Sitges

 

Dins els actes del 10è aniversari de l'Ateneu no hi ha podia faltar l'actuació teatral de "Les Veïnes".

Aquest cop, les xafarderes veïnes sitgetanes, canvien de registre i han preparat el "Cabaret de la terra". I no estaran soles, ja que comptaran amb un munt de grans col·laboracions.

21/04/2017

Ovidi a Casa

Galeria Fotogràfica

ovidi a casa

Vespre teatral a càrrec de la companyia Nòmades-Teatre Crític de Gràcia, amb música de Marcel Marimon

25/03/2017

10 Aniversari Ateneu Popular Sitges 

Galeria Fotogràfica

Concert 10 anys Ateneu Sitges

L'Ateneu Popular de Sitges celebra el seu desè Aniversari
[25 MARÇ] 10 HORES DE MÚSICA PER CELEBRAR ELS 10 ANYS DE L'ATENEU POPULAR DE SITGES!  

Celebrem els 10 anys de l'entitat amb Vendetta, Doctor Prats, Pirat's Sound Sistema, Joan Garriga & Madjid Fahem, Mocambo i Marcel i Isma (Rumb al Bar)!!
Ubicació: Envelat del Passeig de la Ribera, Sitges.

19/02/2017  

Xatonada Popular Ateneu Sitges 

Galeria Fotogràfica 

ateneu popular sitges 

L'Ateneu Popular de Sitges celebra el Carnaval amb una esplèndida XATONADA al local de l'entitat.  

29/07/2016

Actuació de les Veïnes al nou Ateneu

Galeria fotogràfica

les veines al nou ateneu

Les Veïnes tornen a l'Ateneu, per primera vegada al nou local del carrer del Sol.En acabar hi hagut pica-pica per tothom.

10/06/2014

Reobertura Ateneu Popular de Sitges

ateneu popular sitges

A inicis de la setmana passada es va instal·lar la segona porta al local, tal i com es requeria des de l'Ajuntament per poder obtenir la llicència de bar-restaurant. El dimecres passat un enginyer va fer les proves d'aïllament acústic que va resoldre favorablement en el seu informe. Aquest informe, juntament amb la instància on es sol·licitava la reobertura de l'expedient, va ser entregat a l'Ajuntament divendres passat. Avui dia 10 de juny un tècnic de l'Ajuntament vindrà a fer la inspecció de la instal·lació de la porta i, si no hi ha res estrany, obtindrem la llicència.

D'aquesta manera el bar-restaurant de l'Ateneu podrà tornar a obrir, s'ha previst una mini-inauguració (de la porta) aquest divendres 13 a les 20:30 tot i que el bar ja estarà obert des de la tarda. El dia abans (dijous 12) hi ha també programada una xerrada sobre la sanitat pública catalana, amb la participació del director de l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Aquest mes que l'Ateneu ha estat tancat, ha suposat una forta despesa per l'entitat. Sumant-hi el lloguer i consums energètics, la instal·lació de la porta i el menjar que hi havia al restaurant i s'ha hagut de llençar, són més de 6200€ els que l'Ateneu ha hagut d'invertir per poder tornar a obrir el local. Per tal de recuperar aquests fons l'Ateneu ha organitzat una campanya de donacions i una panera que serà sortejada el proper 1 d'agost. Les butlletes per participar a la panera estan a la venda a un cost de 3€ i s'ha pogut realitzar gràcies a la col·laboració dels establiments que ha ofert el seus productes www.ateneusitges.org/panera

ateneu popular sitges

ateneu popular sitges