Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

www.artistesdesitges.com Exposen al Miramar

22/01/2016
www.artistesdesitges.com Exposen al Miramar

Exposició www.artistesdesitges.com

Exposició col·lectiva www.artistesdesitges.com a l'Edifici Miramar del 22 de Gener al 28 de Febrer. Agraïments a Sitges ACTIU

Posted by Artistes de Sitges on Martes, 19 de enero de 2016

 

Galeria Fotogràfica

expo colectiva artistes de sitges

Galeria Fotogràfica Sopar Artistes de Sitges

sopar artistes de SITGES

www.artistesdesitges.com surgeix al 2014 de la mà de Yolanda Mirabent i Pere Badia amb la voluntat d`agrupar i potenciar els artistes sitgetants o amb vinculació a Sitges.

En aquesta expossició volem presentar una petita mostra del talent que conflueix a Sitges.  Hi ha moltissíms artistes a Sitges , no tots están en aquesta plataforma que ès la web, ni tots els que están han pogut participar. Ha estat molt díficil fer una selecció. He volgut mostrar diferents técniques i estils en pintura, escultura i fotografía intentant 
mostrar la màxima varietat però amb una línea i coherencia.
16 artistes amb orígens i personalitats molt diverses, però tots atrets per la llum, la màgia i la tradició artística i cultural de Sitges.
 
En aquesta mostra podem veure la pintura impressionista plena de llum de Adolfo Rua.
Els retrats i la escultura de les dones tant particulars de Elvira Rodríguez Roura.
El realisme màgic de la India que ens presenta José Luis Fuentetaja.
Els paissatges hiperrealistes, en aquest cas de Tokyo, de Josep Segú.
Obra  del polifácetic Roby.
Els realistes retrats de caps de verges i sants de Manuel Blesa.
La arquitectura i el nu masculí de Blanca De Nicolas.
La técnica abstracta de Miguel Mateo.
Obra en aquest cas abstracta i amb gravat de Montse Marcet.
L´ilustració plena de color i somnis de Núria Fortuny.
El particular i provocador estil de Ignasi Morató.
El món oníric i infantil de Tincho Cejas. 
La escultura realista de Elvia Cor. 
La pintura amb colors de Jad.
La fotografia de temática sitgetana de Lambert Gracia.
I fotografia artística de Elisabeth Andaní.

Exposició col·lectiva de la plataforma Artistes de Sitges 

16 artistes locals inauguren, aquest divendres, a les 19 hores, a l’Edifici Miramar, aquesta proposta que navega per diferents disciplines i tècniques. Pintura, escultura o fotografia s’uneixen sota el paraigua de la plataforma www.artistesdesitges.com. 

La plataforma www.artistesdesitges.com proposa una exposició col·lectiva. La mostra, que s’inaugura aquest divendres 22, a les 19 hores, a l’Edifici Miramar, presenta el treball de 16 artistes de diferents disciplines. A partir d’aquest divendres i fins el 28 de Febrer es podrà visitar aquesta proposta cultural que aglutina pintura, escultura, gravat i fotografia, i que repassa diferents tendències que van des de l’hiperrealisme a l’abstracció. 

La comissària de la mostra, Yolanda Mirabent, ha explicat que “no tots els artistes que hi ha a la plataforma han pogut participar, però confiem que hi haurà més oportunitats”. Segons Mirabent, “la selecció ha estat molt difícil però hem aconseguit mostrat 16 orígens i personalitats molt diverses que comparteixen la seva atracció per la llum, la màgia i la tradició artística i cultural de Sitges”. 

La pintura impressionista d’Adolfo Rua; els retrats i l’escultura d’elvira Rodríguez; el realisme màgic de José Luís Fuentetaja; els paisatges hiperrealistes de Josep Segú; l’obra del polifacètic Roby; els retrats de Manuel Blesa; la tècnica abstracte de Miquel Mateo; la tècnica del gravat de Montse Marcet; les il·lustracions de Núria Fortuny; l’estil d’Ignasi Morató; el món de Tincho Cejas; l’escultura d’Elvia Cor; la pintura de Jad, a més de la fotografia de Lambert Gràcia i d’Elisabeth Andaní. 

Una amalgama artística presentada amb coherència i amb Sitges com a punt d’unió i de trobada de tots els artistes que hi participen. 

www.artistesdesitges.com va néixer el2014 a iniciativa de Yolanda Mirabent i Pere Badia amb la voluntat d’agrupar i potenciar els artistes de Sitges o vinculats a la vila.