Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Arriba a Sitges la II Volta a Espanya en Vespino

12/08/2014

La volta a Espanya amb vespino ja ha arribat a Sitges

Galeria Fotogràfica

vespino sitges

Al voltant de les 12 del migdía la volta a Espanya amb vespino ha arribat a Sitges portada pel Sitgeta Francesc Gorjon després de l'acte on el Batlle Miquel Forns els ha donat la benvinguda el relevista Ruben Guirao ha marxat cap el Vendrell.

08/08/2014

Arriba a Sitges la II Volta a Espanya amb Vespino

Volta a Espanya en Vespino sitges 

La Vespino estarà a Castelldefels el proper dia 12 sobre les 12h, des d’on es dirigirà cap a Sitges per les Costes del Garraf fins arribar a l’Ajuntament on l’esperarà l’Alcalde de Sitges. Des de l’organització es fa una crida a totes les persones que tinguin una vespino o en qualsevol cas una moto que acompanyin la motocicleta en aquest trajecte. 

La Volta va arrencar el dia 30 de juliol des de San Pedro del Pinatar (Múrcia). A partir d’aquí va començar l’itinerari que recorrerà 7.000 km en 18 etapes. La Volta és una prova no competitiva en la que una única Vespino visita, una per una, les 47 capitals de província espanyoles.

A Sitges l’arribada de la Vespino tindrà lloc el dia 12 d’agost. El rellevista sitgetà Francesc Gorjon l’agafarà a Castelldefels i a partir d’aquí iniciarà l’itinerari fins a la plaça de l’Ajuntament on serà rebut per l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns. Des de l’organització es convida a tothom que tingui una vespino o una motocicleta a acompanyar el rellevista en aquest tram o bé a esperar la moto a la seva arribada a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment, un altre rellevista sitgetà, Ruben Guirao, tornarà a agafar la Vespino fins arribar al Vendrell.

Totes les etapes estan pensades perquè la Vespino passi de mà en mà fent trajectes curts a una velocitat mitjana aproximada de 40 km / h i circula unes 10 hores diàries.

En total, prop d'un centenar de rellevistes voluntaris participaran en aquesta iniciativa per la que es consumiran uns 180 litres de gasolina i 8 litres d'oli.

La Vespino ha estat dissenyada i preparada als tallers del Servei de Recanvis de www.vespino.es, a la localitat barcelonina d'Arenys de Mar, de la mà de Francesc Garí i ha estat pintada al taller Suburense Automòbil a càrrec del sitgetà, Francesc Gorjon.

La ruta previst finalitzar el 16 d'agost al Port de la Marina de les Salines de San Pedro del Pinatar.

La II Volta d’Espanya en Vespino per relleus està organitzada per Vespinos.net i també de la mà de Valentín Salvador, un amant d’aquesta motocicleta. La Volta es va celebrar per primera vegada el 2008, quan va finalitzar a Barcelona amb un gran èxit.

Actualment hi ha 2 milions d’unitats fabricades entre els anys 1968 i 2000 que fan d'ell, el vehicle de 2 rodes a motor més fabricat i venut al país.


El recorregut es pot veure en http://avespal.blogspot.com/