Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Agrupació Musical Suburband

 

08/01/2017

Concert de Reis de la Suburband

Video grabat en directe

Galeria Fotogràfica

concert de Reis Sitges 2017

agrupacio-musical-suburband

Fa 15 anys, en els baixos freds i tenebrosos del saló-teatre del Retiro (abans de la reforma de la Cava), començaven a assajar uns quants músics sitgetans, gràcies a l’empenta i la iniciativa d’en Joan Pinós i de l’acolliment del Retiro. Era el naixement de la Suburband.

Comparats amb la llarga tradició de bandes de Tarragona i de València podríem dir que 15 anys no són gaires anys. Però han estat suficients per a què la Suburband hagi esdevingut part integrant de la música i la Festa de Sitges, amb participació continuada a la Festa Major, Santa Tecla, Setmana Santa, i altres esdeveniments puntuals, també a fora del nostre municipi, com Vilanova o Barcelona

A més a més de consolidar-se com la “banda” de Sitges, la Suburband té com a objectiu contribuir a la formació de nous músics, integrant-se en l’aprenentatge que ofereixen les diferents escoles de música del nostre municipi. Per això sempre hem animat a tothom que toca un instrument o que vol tocar-lo que vingui als assajos de la banda els dilluns a les 21h. A la Suburband tothom hi pot trobar el seu lloc.

Com cada any, i per celebrar l’any nou, la Suburband ofereix un concert per mostrar el seu treball. I aquest any ho fa de la mà d’un nou director: el mestre Emili Serrano. Emilli Serrano és director del conservatori Mestre Montserrat, de Vilanova, i professor de trompeta i director de la banda del mateix conservatori. Durant molts anys va formar part de la Cobla Sant Jordi, i actualment pertany a la Cobla Cornellà, com a trompetista.

Durant el concert es farà el tradicional sorteig d’instruments. Sortejarem una flauta travessera, un trombó i una trompa. Esperem que la sort porti l’instrument al principi d’una experiència musical que aporti nous membres a la Suburband.

Amb els millors desitjos per a aquest any 2017 que tot just comença, us esperem al Retiro diumenge 8 de gener, a les 12 del migdia, per compartir tots plegats una estona d’harmonia.

I si us animeu us esperem també als assajos per fer més gran la Suburband!

Agrupació Musical Suburband