Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Concert de Reis de la Suburband

02/01/2017

Concert de Reis de la Suburband

concert suburband reis

La Suburband oferirà diumenge 7 de gener a les 12h al Saló teatre del Retiro un concert de Reis. Ja fa mesos que els músics de la banda assagen el nou repertori pel concert. Podem avançar que tindrà notes nadalenques però també compta amb un repertori molt variat.

La Suburband és una banda de música creada fa més de quinze anys amb seu la Societat Recreativa El Retiro. La seva activitat està integrada en el calendari festiu de Sitges i ofereixen uns quants concerts durant l’any. Assagen cada dilluns a les 21h a la sala d’actes de l’entitat i està completament obert a que hi participin nous músics. Cal tenir una mica de base musical que es pot adquirir a les escoles de música de la vila, però tocar a la banda és una activitat perfecta per tenir la motivació d’aprendre un nou instrument. Així que sentiu-vos-hi convidats. Com a primícia podem dir que estan estudiant la manera d’incorporar nous músics i de fer un nou dia d’assaig més avinent als més petits. Qualsevol pregunta o comentari podeu contactar amb ells directament, per correu electrònic (suburbandsitges@gmail.com) o per les xarxes socials.

A la mitja part es farà la tradicional rifa d’instruments. Aquest any els instruments que aniran a parar a unes mans noves seran dos clarinets i una flauta travessera. L’entrada del concert és un número d’aquesta rifa, de la qual se’n poden adquirir els que es vulguin. Amb aquesta rifa la Suburband vol fomentar la música a casa dels sitgetans. De fet, algun dels instruments d’anteriors concerts està en actiu a la banda o hi ha passat o simplement ha apropat algú a la música, que és l’objectiu de l’activitat.

Amb aquest concert la Suburband us vol felicitar l’any nou i desitjar-vos que l’any 2018 sigui molt musical!

08/01/2017

Concert de Reis de la Suburband

Video grabat en directe

Galeria Fotogràfica

concert de Reis Sitges 2017

agrupacio-musical-suburband

Fa 15 anys, en els baixos freds i tenebrosos del saló-teatre del Retiro (abans de la reforma de la Cava), començaven a assajar uns quants músics sitgetans, gràcies a l’empenta i la iniciativa d’en Joan Pinós i de l’acolliment del Retiro. Era el naixement de la Suburband.

Comparats amb la llarga tradició de bandes de Tarragona i de València podríem dir que 15 anys no són gaires anys. Però han estat suficients per a què la Suburband hagi esdevingut part integrant de la música i la Festa de Sitges, amb participació continuada a la Festa Major, Santa Tecla, Setmana Santa, i altres esdeveniments puntuals, també a fora del nostre municipi, com Vilanova o Barcelona

A més a més de consolidar-se com la “banda” de Sitges, la Suburband té com a objectiu contribuir a la formació de nous músics, integrant-se en l’aprenentatge que ofereixen les diferents escoles de música del nostre municipi. Per això sempre hem animat a tothom que toca un instrument o que vol tocar-lo que vingui als assajos de la banda els dilluns a les 21h. A la Suburband tothom hi pot trobar el seu lloc.

Com cada any, i per celebrar l’any nou, la Suburband ofereix un concert per mostrar el seu treball. I aquest any ho fa de la mà d’un nou director: el mestre Emili Serrano. Emilli Serrano és director del conservatori Mestre Montserrat, de Vilanova, i professor de trompeta i director de la banda del mateix conservatori. Durant molts anys va formar part de la Cobla Sant Jordi, i actualment pertany a la Cobla Cornellà, com a trompetista.

Durant el concert es farà el tradicional sorteig d’instruments. Sortejarem una flauta travessera, un trombó i una trompa. Esperem que la sort porti l’instrument al principi d’una experiència musical que aporti nous membres a la Suburband.

Amb els millors desitjos per a aquest any 2017 que tot just comença, us esperem al Retiro diumenge 8 de gener, a les 12 del migdia, per compartir tots plegats una estona d’harmonia.

I si us animeu us esperem també als assajos per fer més gran la Suburband!

Agrupació Musical Suburband