Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Activitats Port de Sitges Aiguadolç

03/07/2015

Canvi d'horari del Port & Market

Galeria Fotogràfica

port market sitges

A partir d'aquest cap de setmana Port & Market canvia el seu horari, els  trobaràs cada dissabte i diumenge a partir de les 19h al Port de Sitges Aiguadolç, a més aquest cap de setmana comencen les rebaixes t'ho perdràs .........

06/06/2015

Port & Market a Aiguadolç 6 i 7 de Juny

Galeria Fotogràfica

port market port de sitges aiguadolç

Avui i demà podeu gaudir del Port & Market al Port de Sitges Aiguadolç. No t'el perdis.

Port & Market a Aiguadolç

Port Market sitges

El Port de Sitges – Aiguadolç dinamitza la seva activitat amb un mercat que s’instal·larà diversos caps de setmana fins el mes d’agost. Inicialment participen en la proposta comercial 10 establiments.

El Port de Sitges – Aiguadolç inaugura, aquest cap de setmana, el Port & Market, una proposta que neix per dinamitzar les activitats que es realitzen a l’interior de la zona portuària. El Port & Market funcionarà de les 12 a les 20 hores i la previsió és que es realitzi de forma periòdica durant els propers mesos.

Al Port & Market es podran adquirir diferents productes com roba, complements o decoració. L’activitat inicialment compta amb 10 establiments, la majoria comerços de Sitges, però de cara al futur s’espera poder ampliar el número de participants.

Aquest nou concepte de mercat s’instal·larà davant de les instal·lacions de capitania i a l’aparcament lateral. Més enllà d’aquest cap de setmana, la previsió és que el Port & Market se celebri també de l’1 al 3 de maig, el primer i el tercer cap de setmana de juny, i tots els caps de setmana de juliol i agost. Amb l’arribada de la calor, el mercat modificarà l’horari i funcionarà de les 18 hores a la mitjanit.

La proposta, a més d’ampliar l’oferta d’activitats d’estiu al Port de Sitges – Aiguadolç, pretén oferir un espai incomparable i a l’aire lliure, on poder realitzar compres habituals fora dels circuïts comercials del centre del poble.