Log In

Acceder

¿Ha olvidado su contraseña?

Subtotal del carrito: € 0,00

Acte institucional del Dia Internacional de l’alliberament LGTBI

28/06/2017

Acte institucional amb motiu del Dia per a l'Alliberament LGTBI

Galeria Fotogràfica

Acte institucional del Dia Internacional de l’alliberament LGTBI 

L'acte compta amb la col·laboració de Sitges Gay Link que llegirà el manifest al Saló de Plens dimecres 28 de juny a les 13.00 hores 

L'Ajuntament de Sitges celebra l’acte institucional amb motiu del Dia per a l'Alliberament LGTBI, demà dimecres 28 de juny a les 13.00 hores, amb la col·laboració i lectura del manifest a càrrec de Sitges Gay Link. Des de primera hora, onejarà la bandera de l'Arc de Sant Martí al balcó de l’ajuntament. 

La programació del Dia per a l’Alliberament LGTBI clourà dijous 29 de juny amb la projecció del film 'Love is strange' en versió original al Casal dela Gent Grandel carrer de Pau Casals de la mà de Cineclub Sitges. L'entrada tindrà un preu de 6 euros i s'oferirà una copa de cava gentilesa de Sitges Gay Link. 

Amb aquesta acte tancarà una programació que va arrencar el passat 2 de juny i que ha comptat amb exposicions, conferències i una marxa per a la igualtat, la unitat i l'orgull coincidint amb la celebració dela Gay Pride, entre altres.

28/06/2016

Acte institucional del Dia Internacional de l’alliberament LGTBI

Galeria Fotogràfica

acte institucional lgtbi


Sitges se suma als actes de celebració del Dia Internacional de l’alliberament LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals). L’Ajuntament de Sitges organitza l’acte institucional per celebrar aquesta diada amb una lectura del manifest a dos quarts d’una al Saló de Plens de l’Ajuntament. També s'ha penjat la bandera de l’arc de Sant Martí al balcó de la Casa de la Vila. L’acte ha comptat amb l’assistència de la regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell, i ha estat presidit per l’alcalde de Sitges, Miquel Forns.

El dia per l’alliberament LGTB commemora els fets del 28 de juny de 1969 a Nova York, quan la població LGTB va sortir al carrer per celebrar els seus drets en plena igualtat jurídica i social