Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

RAMÓN MANZAÑIDO

Parlar sobre La pintura de Ramon Manzañido és anomenar color entramat d'harmonia i equilibri, en un àmbit Realista, on la natura envolta i captura la mirada.

Teléfon: 656 36 27 53


        

Ramón Manzañido  

 

Natural de Bellpuig d'Urgell (Lleida), des de 1982 resideix Sitges (Barcelona). Encara que des de molt petit ja mostrava Un gran Interès per el dibuix i la pintura, ha estat en aquesta Població-bressol de Grans Pintors, Entre Altres-On s’ ha format artísticament. Població On brilla Una llum especial mediterrània que-segons ell -ha estat i font inesgotable d'inspiració.
Des del Any 1990, ha efectuat Exposicions, tant Individuals de com col • lectives a Barcelona, Sitges (Barcelona), Marbella (Màlaga), Madrid i Salamanca; així com Fora d'Espanya a Holanda, Bèlgica, Alemanya i Miami.
Des del 1995, cada any, estand a la prestigiosa Fira d'Art de la Vila de Sitges.
Fires Internacionals de Frankfurt (Alemanya) i Gant (Bèlgica)
Obra Per països, part d'Espanya, en concret Col•lecció: Holanda,
Bèlgica, Alemanya, Austràlia, Itàlia, Regne Unit, Rússia, EUA, Veneçuela, Mèxic, Canadà, França, Japó, Argentina i Dinamarca.
Obra en el Patrimoni Artístic de Sitges i a través dels Anys, diverses Col•laboracions Amb L'Ajuntament de l'aquesta Vila i editats diversos Llibres i Catàlegs corresponents a variats projectes i homenatges.

 

 

 
Cambiar vista