Log In

iniciar sessió

Heu oblidat la vostra contrasenya?

Subtotal de la cistella: 0,00 €

hotel avenida sofia

HOTEL AVENIDA SOFIA

 

Hotel situat al cor de Sitges i a tan sols 100 metres de la platja.

Adreça:C/ Avenida Sofia 12 08870 SITGES 

Teléfon: 34 938 113 500

Horari: Obert tots els dies de l'any 24h 

hotel avenida sofia  hotel avenida sofia hotel avenida sofia

hotel avenida sofia sitges

Sitges dóna la benvinguda a un nou concepte d'hotel a la vora de la Mediterrània. Dissenyat i concebut per a portar un nou nivell de comoditat i estil a Sitges, es un lloc perfecte per a una escapada romàntica, com a punt de trobada per a reunions i celebracions, o com a escenari per a unes inoblidables vacances. Degusteu la cuina o deixa't mimar en el nostre meravellós Spa de 600 m2, oasi de pau i benestar al centre de Sitges. Un hotel on la norma és l’excel·lència cap al client i la qualitat en tots els seus serveis.
Deixis portar per un món de benestar, un oasi de pau amb aromes frescos del Mediterrani on despertaran els seus sentits. El nostre objectiu es la perfecta combinació de rituals, massatges terapèutics, tractaments corporals d’aprimament, tractaments facials i de bellesa enfocats a millorar la seva salut, utilitzant la riquesa de la nostra naturalesa.
El nostre Spa ofereix una àmplia selecció de possibilitats. Compta amb piscina de relaxació, Caldarium, Frigidarium, Sauna, Bany de vapor, cabina d'Oxigen, Sala de fitness i un total de sis cabines incloent una cabina VIP privada amb piscina lúdica i Hammam envoltat per una espectacular zona enjardinada.
Cuina equilibrada i saludable. Amb aquesta premissa es presenta la nostra carta d’oferta gastronòmica. Situat a 100 metres de la platja i proposant tres acollidors ambients per gaudir-ho

Cambiar vista